Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Castia bonus swicher

WakeUpek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z bs , nie moge przeładować id zmianek i jak wpisuje te co było w którymś temacie to nie działa. Może ktoś wie w którym miejscu w eq trzeba dać zmianki żeby przeładować id.

Z góry dzieki i pozdrawiam

WakeUP

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko odpalam normalnie bs'a dałem zmianki tam gdzie miały być i nic się nie stało nie zmienia się id ( bs v 3_0_0_5 ) bo v3 i v3.1 mi niedziałą może jakąś inną wersje potrzebuje

Opublikowano

Już wiem w czym problem, przynajmniej tak mi się wydaje że wiem...

Ciężko mi to powiedzieć, bo po fachowemu nie umiem, ale spróbuje swoimi słowami.

Jak mamy otworzone jakieś okno, to na tym niebieskim pasku na dole jest zminimalizowane.

To zminimalizowane okno w przypadku gdy bot jest włączony jest puste, a zawsze jak działa to zawiera nick postaci na której działa.

W tym przypadku jest puste czyli nie znajduje postaci.

Mam nadzieje że idzie zrozumieć o co chodzi :D

To tylko moja teoria, może być niesłuszna.

Opublikowano

To to wgl mi nie działa :D Wyskakują mi po kolei 4 okna z jakimiś błędami... Tak samo jak 9/10 ludzi z tego co przeczytałem w tym temacie co podałeś.

Ervelin podał bota ale nie powiedział jak go używać... spoko :D

Opublikowano

jakie to błędy, użycie jest proste.

włączasz klienta, logujesz się, klikasz injector. exe select wybierasz m2pythonloader.dll choose window i potem na metka i pasek wyskoczy, select w nim switchbot.py i run

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...