Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wioski 1.6.2

konik183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, szukam jakiegoś moda który ułatwił by mi grę w minecrafcie. Bardzo podobają mi się mody typu mine colony, coś na podstawie dodania nowych wiosek, ludzi, osadników, pomocników do gry . Jestem graczem forever alone jeżeli chodzi o mc i chciałbym się dowiedzieć czy nie znacie przypadkiem takich ciekawych modów. Tylko proszę nie podawać w propozycjach modu my people ponieważ nie podoba mi się on ;) z góry dziękuje

;)

Opublikowano

Spróbuj z Mod packiem JogBox ale nie wiem czy oni będą dla cb pracować wiem że możesz z nimi handlować ja bardziej wole Voltz ;)

Z tego co mi bylo wiadomo JogBoxa nie ma na 1.6.2 :)

5vwxw5.png

Opublikowano

Minecraft Comes Alive, ale nie wiem, czy jest na 1.6.2

nie ma właśnie na 1.6.2

naprawdę nikt nie ma pojęcia co dzieje się z tym modem mine colony ?

;)

Opublikowano

zobacz millenaire daje ci wioski 4 albo 5 różnych państw romanów azteków egipcjanie japończycy chyba tylko te 4 oni buduja dla ciebie itd jeżeli dasz im odpowiednie materiały na to i wyznaczysz teren gdzie to ma być

Opublikowano

zobacz millenaire daje ci wioski 4 albo 5 różnych państw romanów azteków egipcjanie japończycy chyba tylko te 4 oni buduja dla ciebie itd jeżeli dasz im odpowiednie materiały na to i wyznaczysz teren gdzie to ma być

okej, a idzie wgrać to na serwer hamachi ??

;)

Opublikowano

Może Minions

A bardziej z takich technicznych żeczy to może forestry jeśli insteresują cię takie mode jak forestry czy industrial craft to zainstaluj sobie paczke tekkit

Opublikowano

Może Minions

A bardziej z takich technicznych żeczy to może forestry jeśli insteresują cię takie mode jak forestry czy industrial craft to zainstaluj sobie paczke tekkit

a ma ktoś może linka do non premium ? żeby pobrać

;)

Opublikowano

Wgraj moda minions poczytaj sobie na necie więcej na ten temat. Dodaje on do naszej gry sługusów :D

PS.Licze na like

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up minions wymagają czegoś (-_-)! a kókretnie "laski"??

widzę że jesteś ogarnięty, może spróbował byś mi wgrać terra firme na minecrafta ? jako taki gotowiec, mam z nią mały problem ... brak "rzeźbienia" :D looknij w moje tematy ;) z góry dzięx

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...