Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć MOTD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiecie niektorzy mają problem z MOTD. Dzisiaj pokaże wam jak go usunąc! (PO PONOWNYM ODPALENIU KOMPUTERA MUSICIE ROBIC TO SAMO)!!!!

1.Klikamy ctrl+alt+del jednocześnie, i klikamy Menedżer Urządzeń.

2.Wchodzimy w procesy, szukamy explorer.exe i wyłączamy go (nie będziecie mieli nic na pulpicie tylko tapete i uruchomiony program np Mozille)

3.Teraz wchodzimy w zadania i klikamy nowe zadanie.

4.Wpisujemy do okienka explorer.exe klikamy ok poczekacie z 5 sekund wtem pokaze sie pasek zadań ikonki na pulpicie itp.

5.Gotowe możecie odpalić cs bez problemow!

Ps.Mam nadzieje że dostane lajka . Jestem u taty na laptopie i niewiem jak to pokazać w czasie będo ss

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ocenie :D Poradnik dosyć .. gdzie temat zgubiłeś :D? [MiniTut] to nie temat dobry :D

1375795126-U981250.jpg

Rugby to walka, emocje, siła woli i przede wszystkim ogromna mobilizacja i determinacja.

Opublikowano

Wiem że zgubiłem tak napisałem mni tut i sie zabraem za robote jak jakiś moderator to widzi prosze zmienic nazwe na [Mini TuT]Problem z MODT? Wejdz tutaj!

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...