Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytan dot. ponownego rozpoczęcia gry

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam trochę do was pytań i porad bo się zbytnio nie znam..

Mam zamiar powrócić do 4story , mam 43 lvl mag i mam tam z 1 gold 500 s... nie mam chyba PO ani setu pvp :/ A mam zamiar na starcie zakupić z pay pala 500 Kamieni Księżycowych , ile mniej więcej za to bym kupił samych tynktór , szczescia i tego mistrza ? i czy z tego wszystkiego z tym lvlem udalo by sie wbic rozge +18 ? no bo jak tak przeliczylem to więcej będzie niz 40 szczescia 40 mistrza i 20 tynek i chyba wiele więcej ... i czy nie mając setu pvp z sama rozga i eq bez pvp udalo by mi sie wbic te PO na caly set pvp ? ten zwykly w Malkut [ czy jakos tak , dawnoi nie grałem na pl i nie pamietam ] czy lepiej wydac mniej kasy na priva ? bo zarobiłem za darmo sporo kasy na pay palu i dlatego nie potrzebuje do realnego życia tak dużo :D

Opublikowano

kysy a ja bym ci radzil zrobic 20lvl konto zrobic eq +16/17/18 i leciec na TD 10/20 i poprostu lecisz jak chcesz bo tam wchodza takie lamki często.. ze nwm!

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

A czy wbijanie + zależy od lvlu ? np. 20 lvlem bym wbił np. +18 ?

I nie wiem czy dobrze pamiętam ale na td 10 i 20 obniża na +15 ? :/

Opublikowano

Ulepszanie... No, nie powiem, można się pożądnie zdenerwować, dletego lepiej to zostawić innym. Zrób tak jak ci powiedział Dimek.

Opublikowano

Ja osobiście wbiłem ruzię, kuszę, i szpon na +18 w Godzinach Szczytu i nie miałem z tym problemu, wystarczyło mi że miałem 10x 100%, 10 Tynek i 10 mistrzy, To Trzeba umieć i mieć skilla xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...