Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zbanowane konto, a promocja na skina.

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem czasowego bana na konto, a jest skin w promocji na którego czekam już kilka miesięcy, czy jeśli napisałbym do supportu by zabrali mi rp, a dali skina to zrobili by to?

652601399840421198520.png

Opublikowano

hmm nie sądze. Jednak zawsze można spróbować. Riot podobno robił coś takiego dawno temu ale przestali. Napisz do supportu a się przekonasz. Mój znajomy próbował to zrobić ale nie wiem czy mu się udało :)

Opublikowano

no way :> jak masz jakiegos ziomka w friendach , to napisz mu ze mu dasz/przelejesz tą kase za skina a on Ci go poprostu da w formie gifta.

Da się wysyłać gifty na zbanowane konto?

Opublikowano

Wgl zanim ci odpiszą to już będzie po promocji ;) też miałem taka sytuacje i wtedy przestałem grać w lola (dostałem w grudniu bana jak było te 20 skinów legendarnych w promocji)
Ale może da się wysłać gifta z innego konta tylko musisz mieć w znajomych kogoś kto ci kupi bo jak masz bana to nie dodasz nikogo nowego teraz

Opublikowano

Jaki to skin? Tak z ciekawości

Poproś znajomego, napisz do supportu i podkreśl tam że prosisz o odpowiedź przed końcem wyprzedaży, to może potem jak przeczytają po to się zlitują ;d

@down

emx4w1.jpg

Też go kupiłem xD

Opublikowano

Jaki to skin? Tak z ciekawości

Poproś znajomego, napisz do supportu i podkreśl tam że prosisz o odpowiedź przed końcem wyprzedaży, to może potem jak przeczytają po to się zlitują ;d

Nemesis jax :_:

Spróbuje napisać do supportu, zobaczymy co odpiszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...