Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prywatnego serwera plemion.

Maleen™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!.

Naszła mnie ostatnio ochota pograć na jakimś porządnym serwerze plemion. Oczywiście dedyk. Wraz ze znajomymi obszukaliśmy google lecz nic ciekawego znaleść nie mogę. Proszę was o podanie mi aktywnych serwerów które jeszcze trochę postoją i żeby to niebył jakiś syf.

Za pomoc nagradzam limit lajk i 5++.

Pozdrawiam, Maleen.

33cef902bffe5ed73065fe869de6540a.gif?136

Opublikowano

Nie ma nic bardziej hard, w tej chwili z dedyków (jeśli mówisz o polskich) działają tylko podany wyżej i privatewars.pl. Jeśli zagraniczne są dla Ciebie ok, to znajdziesz listę wszystkich w podpiętym temacie ;) Możesz poczekać aż na New Wars dodamy świat 3 ;)

Opublikowano

Zaproponowałem coś w ten deseń u Ciebie w temacie ale odpowiedzi niestety nie było więc uznałem że jest to fake. :)

Opublikowano

Na serwerze pierwszym jest prędkość x400 prawda? W takim razie jak pisałem nie mogę określić dokładnie tego co powiem bo to zależy od umiejętności ale od początku w 1h-1.5h można osiągnąć jakieś 15-20 wiosek. Więc hard mógłby to troszkę podzielić myślę że prędkość x100-150 ewentualnie 200 byłaby idealna + do tego troszkę słabszy start chodzi mi o rozwinięcie budynków na początku. Nie chcę zrobić z tego globala ale myślę że dla bardziej ambitnych ludzi byłoby to lepsze rozwiązanie.

Pozdrawiam, Maleen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...