Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WoW Sunwell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam bardzo uciazliwy problem z gra na prywatnym serwerze WotLK Sunwell. Pobralem klienta i na poczatku wszystko ladnie smigalo, ale po jakims czasie czasami lapie lagi. Nie wiem dlaczego. Inne gry tak nie maja np Tera Online NFS World i Ridge Racer Driftopia nie laguja. Moj sprzet to:

Karta : ATI Radeon 4650 HD

Procesor AMD x2 250 Processor 3.00GHz

RAM: 4GB

Probowalem zainstalowac z innego zrodla ale dalej to samo. Probowalem odpalac przez gamebooster, naprawiac bledy w CCleaner, ustawilem tryb zgodnosci z Windows xp sp3. Nie wiem co mam zrobic jeszcze aby nie lagowalo. Grafike mam na dobra ale i tak niewazne jaka grafika jest bo i tak laguje. Jeszcze raz mowie. Gra mi laguje w sensie FPS mi spadaja i nic nie jest zwiazane z internetem. Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam

3bf133c198a81c089f07b8d020719e63.jpg

Opublikowano

Mówisz lagi w sensie, że FPS'y czy spadają czy muli ci w grze połączenie?

Bo jeśli FPS'y... To WOTLK jest kiepsko zoptymalizowany i nic na to nie poradzisz. Jeśli to drugie. To albo coś robią, albo u ciebie coś z netem.

Opublikowano

Addonow nie mam wogole :D. Ale moj kolega tez gra na tym serwie ale jego nie zlapie zadna scinka. Gralem na innym serwerze i tam nie bylo scinek. Moze to wina serwera? Nie wiem

3bf133c198a81c089f07b8d020719e63.jpg

Opublikowano

Dodatkowo jeśli chodzi o tc(bo pewnie z owego emulatora ten serwer korzysta) wysyłane są do klienta wszystkie informacje nieoptymalnie i pewnie nikt z tym na owym serwerze nie zrobił.

Opublikowano

Dodatkowo jeśli chodzi o tc(bo pewnie z owego emulatora ten serwer korzysta) wysyłane są do klienta wszystkie informacje nieoptymalnie i pewnie nikt z tym na owym serwerze nie zrobił.

Miałem tak na ToDzie, ale nie na Sunwellu. Dziwne. xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...