Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie skille u Kapłana ?

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam zrobić od nowa kapłana i od początku chcę go dobrze rozwijać i tu pytanie do was macie jakieś dobre drzewka skilli ? i tego 2 nie pamietam jak się to nazywało xD ... Najlepiej pod pvp , i dobry na dungeony ^^ ;P

Opublikowano

@Up.

Kapłan raczej nie nadaje się pod PvP, tylko to jest taki pomocnik w bitwie który rzuca Buffy leczące itd. Do PvP jako ofensywa nie jest zbyt dobry.

Polecam Rouge (Łotrzyk) lub GWF (Mistrz Broni dwuręcznej) - To są jedne z lepszych postaci PVP.

39935986022375653157.png

Opublikowano

@Up.

Kapłan raczej nie nadaje się pod PvP, tylko to jest taki pomocnik w bitwie który rzuca Buffy leczące itd. Do PvP jako ofensywa nie jest zbyt dobry.

Polecam Rouge (Łotrzyk) lub GWF (Mistrz Broni dwuręcznej) - To są jedne z lepszych postaci PVP.

Nie zgadzam się . Oglądałem dużo filmików na yt a przeważnie angielskie i z tego co widziałem utrzyma dość długo na sobie 2-3 postacie nawet więcej , nie wierzysz? prześlę ci film ;P . Ja gram kapłanem gdyż lubię tą postać nie jest taki zły na jakiego wygląda . Nie znaczy że może leczyć i tylko do tego się nadaje fascynuje mnie ta postać i nią bd grał a co do łotrzyka i Mistrza 2 ręki to powiem tyle nie lubię postaci blisko atakującej wolę postacie defensywne ;P

Opublikowano

Ale tym mistrzem, idę o zakład, że zjadę większość kapłanów na podobnym lvlu i z podobnym eq. Na PvP znikają pierwsi.
Przy okazji - zarzuć ten filmik.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

@Up.

Pierwszy byłeś.

@Up2.

Ja Ci tylko mówiłem co o tym myślę i chyba dobrze doradzałem. Ale jak chcesz :), twój wybór.

Tak jak napisał Nuts. Padają pierwsi w PvP i inne klasy (Łotrzyk, GWF, etc.) go niszczą w ofensywie i przy spotkaniach 1 na 1.

Czasem warto się posłuchać bardziej doświadczonych graczy.

Kapłan jest najsłabszą postacią do PvP i jak mówiłem jest to głównie pomoc w bitwie jako Defensywa. Na dodatek trzeba umieć nim grać żeby coś zdziałać na polu bitwy i ogarnąć pomoc w team.

39935986022375653157.png

Opublikowano

@Up.

Pierwszy byłeś.

@Up2.

Ja Ci tylko mówiłem co o tym myślę i chyba dobrze doradzałem. Ale jak chcesz :), twój wybór.

Tak jak napisał Nuts. Padają pierwsi w PvP i inne klasy (Łotrzyk, GWF, etc.) go niszczą w ofensywie i przy spotkaniach 1 na 1.

Czasem warto się posłuchać bardziej doświadczonych graczy.

Kapłan jest najsłabszą postacią do PvP i jak mówiłem jest to głównie pomoc w bitwie jako Defensywa. Na dodatek trzeba umieć nim grać żeby coś zdziałać na polu bitwy i ogarnąć pomoc w team.

Oglądnij cały ... Nie jest taki zły a co do tego że trzeba nim umieć grać to każdy kiedyś zaczynał i ogarną ja w miare szybko ogarnę tylko muszę poczytać i zrozumieć .

Ale tym mistrzem, idę o zakład, że zjadę większość kapłanów na podobnym lvlu i z podobnym eq. Na PvP znikają pierwsi.

Przy okazji - zarzuć ten filmik.

Wrzucony ^^ ;P

Opublikowano

Witam. Zamierzam zrobić od nowa kapłana i od początku chcę go dobrze rozwijać i tu pytanie do was macie jakieś dobre drzewka skilli ? i tego 2 nie pamietam jak się to nazywało xD ... Najlepiej pod pvp , i dobry na dungeony ^^ ;P

Polecam ten Build jest on pod PVP/PVE +heal. wszytko po trochu, więc tak jak chciałeś.

xD 

Opublikowano

Z tematu o Kapłanie zrobił się temat o o innych postaciach . ja nie pytam się "Kim Grać" tylko pytam się o daną klase czyli kapłana ... I jak ktoś ma coś mądrego do napisania to proszę reszta zostanie zgłoszona jako spam .

Polecam ten Build jest on pod PVP/PVE +heal. wszytko po trochu, więc tak jak chciałeś.

Tobie dam Lubie to gdyż dodałeś dobry post który jest na temat mojego pytania . ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...