Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Voolinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z grą Counter Strike 1.6 (steam). Mój system operacyjny to Windows XP (Home Edition). Otóż mój problem polega na tym, że gdy po włączeniu counter strike'a mam tak jakby "wszystko za duże" zajmujące cały ekran:

Grafiki poniżej.

Wogóle nie da się tam zmienic grafiki. Dodam że nie grałem na steam już ze 3 miesiące.

Po formacie komputera uruchomiłem steam i chciałem zagrac w cs, gra się włączyła ale wyskoczyło tylko okno gry i było widac pulpit a przypadkowo najeżdżając na opcje gry słychac było dźwięk.

W menadżeru zadań Counter Strike ---> Uruchomiono, beż żadnego błędu o braku odpowiedzi.

Pomyślałem że to może byc wina sterowników do karty graficznej albo direxctX' ów. Po zainstalowaniu ich pojawia mi się to co widac na obrazkach poniżej.

Nigdy czegoś takiego nie miałem, zawsze gra mi dobrze działała, więc specyfikacja mojego komputera nie ma tu nic do rzeczy.

GRAFIKA JEST PO PROSTU "ZEPSUTA" (Napisy w menu oraz tabelka z opcjami gry zajmują cały ekran, tak że nawet nie da się przesunąc okna ani zmienic grafiki).

Próbowałem zmieniac rozdzielczosc pulpitu, ale to też nie pomogło.

Grac się nie da, gdy włączę grę na boty wyskakuje takie coś ja niżej (ostatni obrazek), po czym gdy kliknę "Ok" i zanim wybiorę team do którego chcę dołączyc to wyskakuje jakiś błąd (jeśli trzeba mogę dodac jego tresc) i okienko z raportem o błędach.

Reinstalacja samego counter strike'a nie pomogła, Czyżbym musiał usunąc całego steam'a z komputera i pobrac go ponownie? Bo może cs jest związany z plikami od half life'a (Nie znam się bardzo na tym). Proszę pomóżcie :(

Ps. Jestem tutaj pierwszy raz na forum, więc z góry przepraszam moderatorów, jeżeli napisałem coś nie tak lub nie w tym temacie.

post-985598-0-57011700-1375439210_thumb.jpg

post-985598-0-14398500-1375439218_thumb.jpg

post-985598-0-39117700-1375439474_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...