Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pay by mobile

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś postanowiłem zakupić kolejną skórkę, jednak zauważyłem, że zabrakło mi 4 RP.

Pomyślałem, że nie będę tracił czasu żeby pójść do banku i wykonać przelew, więc wysłałem sms.

Wszystko przebiegło pomyślnie do pewnego czasu.

Podałem swój numer, przyszedł mi sms.

Wysłałem więc sms o treści PAY na podany numer 91068

12.30 zł z konta ubyło, a czekam już 15 minutę i nie otrzymałem kolejnego sms oraz potwierdzenie w grze stoi w miejscu.

Wie ktoś co się stało i jak to mogę odzyskać?

Nie, nie popełniłem żadnego błędu, robię to chyba z dziesiaty raz, jednakże dopiero dziś napotkałem problem.

Opublikowano

Mogłeś napisać do supportu z wierszykiem lub obrazkiem związanym z LOL'a - przyznali by Ci te 3 RP . A co do tematu to poczekaj jeszcze tak do 1h , jeśli nie to pisz do supportu i pokaż im potwierdzenie (wysłany SMS )

Opublikowano

Miałem podobny problem z tym gdy wysyłasz 1 sms powinna wyskoczyć ci informacja na tej stronce żeby wysłać drugiego na inny numer powinien być podany ale nie był czekałem tak 10 minut nic się nie działo wyłączyłem stronę chciałem ponownie wysłać tego sms to ukazała mi się niedokończona "ta wcześniejsza" tranzakcja że został już wysłany sms potwierdzający i wtedy ukazał mi się ten drugi numer na sms wysłałem go i było ok chociaż z 1 strony to jest dziwne raz wymaga 2 sms a raz 1 ...

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Zostawiłem to wszystko i poszedłem na zakupy.

Rozpakowuje wszystko na chacie, a tutaj po 2h mi przychodzi sms, ok. :D

Już wszystko działa.

@Kleas.

Z tego co wiem to Riot już rozdaje darmowych PR. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...