Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Transfer na Westa

NerwusXXI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano tak sobie myślę żeby po wbiciu Diamentu przenieść się na Westa tylko że jest mały problem mam już tam konto z tym samym loginem i hasłem i zbytnio nie wiem co mam zrobić ;(

ps. Mam takie same hasło i login z powodu takiego ze kiedy zacząłem grać w lola miałem najpierw konto na nordicu ale po dłuższym czasie zalogowałem się na ten sam login i hasło na wescie a z tego co wiem jest już to nie możliwe tylko trzeba zrobić nowe konto. Mam nadzieje ze napisałem to dość zrozumiale

Opublikowano

Napisz do riot'u z prośbą o usunięcie konta tylko na wescie , ponieważ cchcesz się potem przenieść , dla nich to zysk więc może usuną Ci .

Opublikowano

@Nowe konto

Yhm tylko ze ja nie chce usuwać tamtego konto to będzie mój taki smurf (Brąz 1)

Wie ktoś może czy jest możliwość zmiany loginu ?

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

napisz do riotu oni napewno coś na to zaradzą i napewno się przeniesiesz a smurf ci zostanie chyba że dawno na konto nie wchodziłeś i może jest nieaktywne czy coś

Opublikowano

RIOT zawsze w takiej sytuacji zmienia login do twojego konta i oczywiście nick. Z reguły ZAWSZE tak jest =)

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

A do jakiego supporta mam napisać nordic czy west ? Czy jest to obojętne

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ja jak sie przeniosłem to po prostu pytali mnie o nowy login, nie ma z tym żadnego problemu. Po prostu się przenieś a wszystkie informacje będziesz miał podczas przeniesienia.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja przenosiłem konto i tak jak ty miałem taki sam login i poprosiło mnie o zmiane loginu i nazwy przywoływacza.

Play to have fun, not to win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...