Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endrju1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam przedstawić grę podobną do Footballteam.

link- http://hand-ball-game.pl

Gra jest nowiutka ma zaledwie miesiąc nie licząc fazy testowej etc.

Różnice są takie, że w tej grze jesteś piłkarzem ręcznym:). Jest wiele fajnych opcji takich jak np, rozdawania autografów, wystąpienie w reklamie, trening z graczem.

Treningi mają poziom-jak nabijesz większy możesz za jednym kliknięciem wytrenować x2 umiejętność potem 3x itp.

Gra oferuje Vipa i super vipa:), gazetę z przebiegu lig itp;). Największym jak dla mnie + jest to, że jest nowa i można się szybko wybić:). Oczywiście w grze nie zabrakło takich opcji jak nalepki(karty w ft), treningu z trenerem klubów.

Jest też centrum rozrywki są tam Quizy zgadywanki itp. Jeżeli chcesz zobaczyć całą magię tej gry to zapraszam!!!.

Dodam do tego, że nie jestem żadnym z członków administracji, moderatorem ani nic podobnego.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszam do gry socceronline to jest przerobka footballteam..malo osob gra ..wiec latwo jest sie wybic :) duzo konkursow ..latwo narazie zdobyc PP ;)

link http://socceronline....a.php?id=343001

bylbym wdziczny gdybys napisal moje ip albo poprostu zarejestrowal sie w tym linku co podalem (bede mial za to nagrode )

Moja nazwa : Hubson16 (id 343001) napisz a pomoge :)

Nazwa klubu: Ac Pajace (id 46)

GG 46010466

sTEam - Facebook

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...