Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Woj co robic.

Lukaszenko502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bede mial 1 lvl nossiego,fibiego,crus,war,ber+14 i ok.. 40kk oszczedonosci-i sp luka:wk65,+9,rang 61+9 resy mam na wyzszy lvl po 100 %+

A wiec tak mam zamiar grac wojem co polecacie sellnac/kupic

Opublikowano

Nossiego zostawiasz, fibiego jezeli chcesz tez sprzedaj, bo puszek tak samo stanieje jak fibi. Sp luka mozesz sprzedac. Crusa zostawiasz do momentu, az bedziesz chodzil na gore na lod. Potem juz ci niejest potrzebny, bo mozesz lurac warem. Resy masz wiec pozostaje ci kupic mocna zbrojke i bron z oslonkami.

Opublikowano

Koniecznie sellaj nossiego, po co ci on?

Sellnij nossiego i kup dywan...

Wk i ranga też sellnij.

Za 40kk (+nossiego, jeśli sprzedasz) kup jakieś eq (nie koniecznie porządne, jakieś u4 bez osłonek w zupełności wystarczy). O eq możesz martwić się między 55 a 63 levelem :P.

Opublikowano

@up tak samo, nossi to gónwo jednym słowem. Dywan taki sam a tańszy, szpanować nie zaszpanujesz bo jest brzydki czyli poprostu kasa w błoto.

Ja bym kupił elvina u5+4 i moralke u5+4, potem odważny u6+4/5 no i loop porządny. SP Łuka sprzedaj jeśli na 100% nim nie grasz, na Pvp sp6 polecam, podobno rozpierdala jak chce.

WR kup z nosmalla po 40% każdą, bizu tez jakąś ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nosi to razem z rolkami najlepszy pojazd dla woja. Bezy tego lurowanie nie istnieje.

Fibi bym sprzedał i spróbował dostać tego krzaka z eventu buff do defa i resa dla woja bardziej się przyda. Teraz radzę zainwestować w kuszę odwagi wystarczy Ci spokojnie do balisty. Do ew się nie przykładaj zbyt bo przed 85 w Twoim wypadku to bezsens. Do 55 kb 2 dni spokojnie potem z tym crussem szybko dobijesz 85 w między czasie resell oraz odkładanie na xipa i zbroje 85.

@up wr 40% z mm to gónwo.

Opublikowano

I częstotliwości bycia w NM. Dywan jest milion razy tańszy a tak samo przydatny :) I nie kupuj jakiegoś pro elo eq na lvl mniejszy niż 45. Na 45 kupujesz sobie jakiś fajniutki mieczyk (Elvin u5 +6). Na 55lvl zbrojke z xysa (u5 +6) Potem na znajdujesz famke i wbijasz 63. Kupujesz zabójce (u6 +7/8) i chodzisz z nim do 75 a nawet do większego lvl :)

Opublikowano

@2 up Tak? To lurnij na bb 80+ dywanem.. Stun i znikasz. Nossi ma ten szczegół, że po użyciu dopalacza usuwamy wszystkie złe efekty. Faktycznie niczym się nie różni

Jeżeli autor chciałby dowiedzieć się więcej zapraszam PW. Wojem gram od ponad 3 lat

Opublikowano

Ile czasu zajmuje wbicie tego 55 lv? 3 dni? A potem z jego crussem? Sam mam znajomego który już lata z 78 lv i wbija to na magu od 1 lv w miesiąc. Trzeba myśleć przyszłościowo.

Opublikowano

Gratuluje osobom, ktore uwazaja ze nossi nie rozni sie niczym od dywanu. Moge sie domyslac juz na jakim sa poziomie.

Z takimi kartami i z eq ktore za taka kase moze kupic to 70lv ma w niecaly tydzien, szczegolnie ze lod jest 2x w ciagu dnia.

@2x down

Przykro mi to stwierdzic, ale zobacz 2 post w temacie i nadal mow ze cie podsumowuje.

Opublikowano

^^ Zielak ma racje zostaw to co masz sprzedaj sp łuka kup jakiegoś peta i expisz nie kupuj jakiegoś proo eq wystarczy ci jakieś przeciętne typu u4+5/6 szybko będziesz expił z tymi sp ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Nossiego zostaw, fibiego radziłbym sprzedać. To pet głównie dla buffa, a na niskim lvl'u praktycznie nic on nie robi. Sprzedaj wk, powinieneś mieć 55kk. Dla mnie bzdurą jest posiadanie chociaż jednej sp +13/14/15 bez eq u7. Tak więc polecam sprzedać wara, berka i crussa. Powinieneś mieć po tym 300-350kk. Kup zbroje u7+7/8 na 74 lvl za jakieś 80kk, loopa u7+8 (chociaż u6+8 akurat tu da też radę). Oczywiście z porządnymi osłonkami za u7.Nie wiem ile to dokładnie wyniesie, ale 150kk nie powinieneś przekroczyć. Kup jakiegoś crussa +11 żebyś się szybko wyexpił, warka też +10/11 ( łatwo z nim dobijesz 55 lvl). Wbij 85/90 lvl. Jeśli wolno będziesz expił, po wbiciu 85 sprzedaj loopa i kup xipa u7+8, jak szybko to miecz na 90 u7+8. Jak zostanie kasa to wedle uznania sp któreś +12/13 ( jak będziesz chciał grać głównie na crussie to zamiast miecza kup kusze u7+8).

Chodzi głównie o to, że podstawa w nostale to nie wbrew pozorom sp, ale eq. Posiadając warka +15 z eq u5+7 zostaniesz z łatwością pokonany przez wara +11/12 z eq u7+8 i osłonkami. Pamiętaj, najpierw eq i resy a potem sp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...