Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brakujące rp

Derionx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole. Ile jeszcez tematow macie zamiar zalozyc?>< To chyba setny temat w przeciagu tygdonia na ten sam watek. Nie wiem czy wiecie, ale macie taka magiczna opcje "SZUKAJ".

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Ja mam 113 rp. I tym sposobem jestem kompletnie w ____.
jak 1-10 to ci powinni dać bez problemu. Mi pewnie będą kazali zrobić wierszyk, obrazek, zdjęcie, ubrać się za Teemo i srać grzybami na podłodze :c

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Musisz ich przekonać , narysuj np . płaczącego amumu , teemo który zabija darka ( za takie rysunki , amatorskie przyznali mi raz 13 RP :)

Bywalec
Opublikowano

3rp bez problemu. Musisz napisac do supportu i zapewne wykonac jakas prace, jakis rysunek czy wierszyk.

Ja mam 113 rp. I tym sposobem jestem kompletnie w ____.

jak 1-10 to ci powinni dać bez problemu. Mi pewnie będą kazali zrobić wierszyk, obrazek, zdjęcie, ubrać się za Teemo i srać grzybami na podłodze :c

Musisz ich przekonać , narysuj np . płaczącego amumu , teemo który zabija darka ( za takie rysunki , amatorskie przyznali mi raz 13 RP :)

Daj im rysunek lub jakis wiersz napewno dadzą .

Zanim coś napiszecie to radziłbym sprawdzić info, riot od pewnego czasu nie daje RP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...