Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mazda RX7 RZ vs BMW M3 Sport Evolution

axetiv323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mołby ktos napisać mi ktore by auto bylo lepsze bo nie wiem ktore z nich wybrać oba są w klasie C, kosztuja tyle samo. Prosze o pomoc.

18954.png
Opublikowano

Mazda jest super samochodem,jesli planujesz jedzic klasowki C, wymaxujesz ja i jest PRO.

BMW maxujesz do B i tam jest jednym z czolowych aut klasy ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak jak koledzy już powiedzieli BMW najlepiej jest wymaxować do klasy B ponieważ tam będzie jednym z czołowych autek :) Tak więc polecam wziąć bmke i wymaxować ją do klasy B :)

Opublikowano

Co do Mazdy to nie zdziała raczej wiele w klasie C więc nie polecałbym jej kupować jeśli nie masz zbyt wiele miejsc w garażu :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

BMW jak widać jest dobre, bo wszędzie go pełno :D Tak jak radzili koledzy wyżej, wymaksuj je w klasie B, to będziesz mógł rywalizować z Toyotą MR2 i Pontiacem Solstice GXP. BMW ma bardzo mocne nitro i fajnie się prowadzi, mazda za to nadaje się do klasy C, bo ma świetne prowadzenie i prędkość maksymalną w miarę jak na tą klasę :P

Opublikowano

hmm ja o dziwo wymaksowałem Mazdę na klase B i mów co chcesz ale wymiata ona...niestety musisz wtedy celować w odpowiednie trasy ;x...nie daję sobie rady na zbyt prostych wyścigach..BMW jest bardziej do wszystkiego..więc rób co chcesz ;D ja mam Mazdę RX-7 RZ i jakoś daje radę ale powtarzam nie może to być zbyt prosty tor :C musi być kilka szybkich zakrętów :D

11793260_452992293.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...