Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Iphone 4 8GB w Play ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanko , dziś na play.pl widziałem , że mają iphone 4 8gb za 1 zł na start i 120 zł co miesiąc .

Czy biorąc tą ofertę muszę podać zaświadczenie o zarobkach lub o zatrudnieniu czy wystarczy coś innego .

Aha i czym tak naprawdę się to różni

http://www.play.pl/telefony/iphone48/?ESId=SMP_MAXFON_4&cm_ven=Novem&cm_cat=Vizury&cm_pla=NA&cm_ite=NA&price=min

Od tego

http://www.play.pl/telefony/iphone48/?utm_source=quartic&utm_medium=&utm_campaign=js_slot

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

lol xD chyba na pozyczke w banku musisz mieć zaświadczenie o zarobkach czy zatrudnieniu, tak mnie się wydaje, raczej nie musisz mieć nic poza dowodem toższ. nie wiem czym różnią się te oferty, iPhone 4 troszke starawy jest ale jest okej, szkoda że 4S'a nie oferują.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

lol xD chyba na pozyczke w banku musisz mieć zaświadczenie o zarobkach czy zatrudnieniu, tak mnie się wydaje, raczej nie musisz mieć nic poza dowodem toższ. nie wiem czym różnią się te oferty, iPhone 4 troszke starawy jest ale jest okej, szkoda że 4S'a nie oferują.

napaliłem się na jabłuszko :D a ip 5 za 300 zł miesiąc przez 24 m. to troszkę za dużo ;3

Opublikowano

napaliłem się na jabłuszko :D a ip 5 za 300 zł miesiąc przez 24 m. to troszkę za dużo ;3

no tak, niestety :) ja bawiłem się iPhonem 4 i źle nie jest, jest ogarnięty bardziej od nie jednego androida ;p

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

no tak, niestety :) ja bawiłem się iPhonem 4 i źle nie jest, jest ogarnięty bardziej od nie jednego androida ;p

no to dziś będzie +5 do lansu :D

Opublikowano

jesli nie miales stycznosci za bardzo z jabłuszkiem to mozesz mi na gg pisac z pytaniami bo znam te zabawki na wylot

Opublikowano

jesli nie miales stycznosci za bardzo z jabłuszkiem to mozesz mi na gg pisac z pytaniami bo znam te zabawki na wylot

W jakiej technologii zostały stworzone procesory w IP 4, jakie taktowanie ma jeden rdzeń GPU i ilu jest rdzeniowy?

@Top.

Wystarczy dowód. Zaświadczenia są potrzebne podczas brania pożyczki, lub czegoś na raty.

Opublikowano

W jakiej technologii zostały stworzone procesory w IP 4, jakie taktowanie ma jeden rdzeń GPU i ilu jest rdzeniowy?

@Top.

Wystarczy dowód. Zaświadczenia są potrzebne podczas brania pożyczki, lub czegoś na raty.

w srakiej ultra cienkiej technologi, taktowanie jest fabrycznie zmniejszone z tego co wiem, jest 1 rdzeniowy, 4S dwu rdzeniowy, no i co z tego ze jest 1 rdzeniowy? ;] 1 rdzeniowy android to istna porażka bo nie ogarnia, a 1 rdzeniowy iPhone ciągnie dobrze, 2 rdzeniowy (4s/5) to już bajka w ogóle.

nie wniosłes nic nowego do tematu, poprostu zadałeś mi głupie pytanie i zryłeś o dowodzie część.

CPU:i7-3820 8x3,80GHz GPU:GTX 690 4GB GDDR 5 RAM:64GB DDR3 1600MHz HDD:2000 GB + SATA III + 64MB CACHE AC:850W Chieftec 80+ PHONE:GALAXY S III / SXT / IP5

Chcesz szybkiej odpowiedzi n.t telefonów/komputerów pisz na gg, w większosci znam się na tych zabawkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...