Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MMR

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to takie jakby "ukryte elo". Działa to na takiej zasadzie, że jeśli masz wysokie mmr a np. jesteś w silver II to możesz grać z goldami III, a jeśli masz niskie mmr to możesz grać z bronzami I. Od mmr zależy też ilość punktów odejmowanych lub dodawanych. Wysokie = więcej dodaje, mniej odejmuje. Niskie = więcej odejmuje a mnie dodaje. W zasadzie to tyle.

Opublikowano

Łatwo się odrabia mmr, przy odrabianiu strat.

http://screenshooter.net/1752551/gxesnnp

Ostatnie mecze z 0/2 do 12/3, z 0/3 do 16/4 (przy takich sytuacjach buduje frozen malleta, veila lub radiuna stąd brak dedów i dmg ;p)

i ostatni mecz wyglądał tak że każda linia była zdemolowana(moja też, bodajrze 1/3 z lini poszedłem) i co chwile surr vote leciało i przy nim wskoczyło sporo mmr, bo zamiast 16pkt to ~25pkt dostałem.

Więc takie magiczne comebacki są chyba dobrze punktowane albo dlatego że był to mecz promocyjny, bo ktoś pisał że do g5 wpadł.

Opublikowano

nie. na lolkingu mozesz sprawdzic przewidywane elo. a takze lksy moga nei meic nic wspolnegp z mmr.

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...