Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptów/pluginów do Jail'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zauważyłem na pewnym serverze kilka fajnych pluginów/skryptów.Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co to może być,szukałem już w google pod różnymi słowami i sprawdzałem już nie jeden plugin jednak dalej nie mogę dojść z kąd takie fajne rzeczy się biorą.

1.Spotkałem się z pluginem OtherDrops z czego np. z coble'a wypadał diax/diax_mieczyk/diax_hełm i do tego zbierało się za to punkty.

Skala pkt:

Diax-1 pkt

Diax_Miecz-2 pkt

Diax_hełm-3 pkt

Za punkty dostawało się nagrody pod komendą:/odbierz 1/2/3/4.. /10

Za każdą komendą w zależności od ilośći pkt dostawało się nagrody pieniężne lub rangi.Ktoś wie co to może być?

2.Znalazłem w skrzynce coś takiego jak menu.Był to item "krzaczka" który po kliknięciu otwierał menu.W menu można było znaleść poradniki itp.

Też bardzo ciekawe,pierwszy raz się z tym zetknąłem.Jak znacie skrypt/plugin prosiłbym o podesłanie linka bądź nazwy tu lub na pw.

3.Spodobał mi się skrypt na resetowanie kopalni.Nie był to zwykły skrypt tylko skrypt na resetowanie kopalń co jakiś czas z informacją o najbliższym resecie kopalń.Jak by ktoś miał coś takiego bardzo prosiłbym o podesłanie na pw.

Opublikowano

Takie coś /odbierz można łatwo zrobić listenerem. Jak chcesz mogę ci zrobić :)

Szukasz Technika na swój serwer Minecraft?

Jeśli tak to pisz na PW :D

NIE MAM SKYPE!

Opublikowano

Tylko czekałem aż ktoś coś takiego powie.

Zgadamy się na pw jak coś.

Dzięki za pomoc.Jak masz jakieś pomysły jak coś takiego wykonać to daj znać.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...