Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zabezpieczenia do ForceOP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.. jak nie którym wiadomo jest teraz takie oprogramowanie jak Force OP, które może zniszczyć każdy serwer minecraft'a.

Parę serwerów padło już ofiarą tego programu na przykład : mc.napieprzamy.pl, które było rozwalane na wizji. Na YouTube.

Powie mi ktoś, skąd takie coś wytrzasnąć i skąd oni to mają i co trzeba zrobić, żeby takie coś napisać. Koleś powiedział, że napisał sobie force op'a w 2h, po czym

przy mnie razem ze mną podając mi IP weszliśmy na serwa i działo się swoje :p Jak dla mnie to jest trochę chore bo każdy nowy serwer jest zagrożony..

Są na to jednak jakieś zabezpieczenia, lub czy trudno jest wejść w posiadanie takiego programu ?..

20utztj.jpg

Opublikowano

Hehe, force op można napisać w krótkim czasie tylko trzeba trochę umieć jak będziecie szukać gotowców w internecie to będziecie mieli tylko keyloggera :D jest to chyba jeden z śerdnio zaawansowanych programów. Napisałbym ci, ale niczego co szkodzi komukolwiek nie napiszę :P

@edit

Jak wam bardzo zależy mogę wam zrobić taki byle jaki Force Op..

Szukasz Technika na swój serwer Minecraft?

Jeśli tak to pisz na PW :D

NIE MAM SKYPE!

Opublikowano

Według mnie, to jest coś w tym stylu, że wciskają takiej serwerowni jakiś "mega, świetny" plugin, a w pluginie w plikach jest zapisana komenda /opme {nick} zrobiona przez Eclipse'a. Następnie taka serwerownia instaluje plugin, a "niszczyciele" wchodzą na serwer i dzięki temu pluginowi niszczą inne serwery.

Opublikowano

Według mnie, to jest coś w tym stylu, że wciskają takiej serwerowni jakiś "mega, świetny" plugin, a w pluginie w plikach jest zapisana komenda /opme {nick} zrobiona przez Eclipse'a. Następnie taka serwerownia instaluje plugin, a "niszczyciele" wchodzą na serwer i dzięki temu pluginowi niszczą inne serwery.

http://www.youtube.com/watch?v=yxeN4W8JNtE

20utztj.jpg

Opublikowano

Oj ludzie, kiedyś ktoś wymyślił takie coś jak force OP, ale takie coś nie istnieje, nie powiem wam jak oni to robią, ponieważ nie chcę, żeby 12-14 letnie dzieci Grifowały serwery powiem wam tylko tyle AuthMe. Koniec kropka :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...