Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć eq ?

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram klerykiem mam 60 lvl i nie zbyt dobre eq . Co mogę zrobić żeby zdobyć nowe eq ? Proszę o jakieś porady ;>

Ps: Z góry dziękuje ^^

Opublikowano

@Up.

Kupić za AD na targowisku, a dokładniej na aukcjach, za punkty chwały, za pieczęcie. Ale głównie kupuje się za AD i ja też polecam kupić, tylko trzeba zarobić. Lub od innych graczy. Lub zdobyć tzw: "Seale" z Epic Dungeonów i wymienić je na Set t1.

39935986022375653157.png

Opublikowano

@Up ja sie za bardzo nie znam gram w ta grę od paru dni czy mógł byś mi wyjaśnić o co w tym chodzi ? na pw lub gg ? ;P . Wiem że to wykorzystywanie ale jak człowiek nowy to nic nie ogrania ^^

Opublikowano

No to po kolei.
1. Kupować za AD, czyli za diamenty astralne. Zdobywasz je na różne sposoby, odsyłam Cię do poradnika, który widnieje w dziale tutoriale. Po zarobieniu Ich, udajesz się do kolesia, który robi aukcje i tam dobierasz sobie eq.
2. Chwała - dostajesz ją za PvP, najprościej. Najlepiej trzaskać, gdy jest bonus na PvP, dostajesz więcej. Potem idziesz do domu Ostrzy, czyli tam bractwo walki, gdzie panienka z okienka wymienia chwałe na itemki.
3. No pieczęcie dropią z bossów wszelkiej maści, bądź można je zdobyć z mapek, np. za insygnia wielu strzał.
Myślę, że pomogłem :3

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Witam. Gram klerykiem mam 60 lvl i nie zbyt dobre eq . Co mogę zrobić żeby zdobyć nowe eq ? Proszę o jakieś porady ;>

Ps: Z góry dziękuje ^^

Najlepiej to zdobywać diamenty i kupować w ah itemki dla twojej postaci na początku kup ten set t1 ( po 2-10k ) włóż kd +5/6 z tym setem będziesz mieć około 9,7 gs no i następnie jesteś zmuszony chodzić na dungeony i znów zarabiać na te lepsze EQ lub je wydropić właśnie na tych dungeonach 60.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...