Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Assassin creed 3. Co was zaskoczyło

DZOKERSOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co was zaskoczyło? Ale w misjach itp. Mnie zaskoczyło bycie indjańcem. SPOILER. A co dopiero chęć złączenia asasynów i templariuszy. Wow. SPOILER

Opublikowano

Jeśli robisz tylko misje "fabularne" to pewnie masz rację skończyć grę mając 30 % ukończonej gry . Co do tematu , nic mnie nie zaskoczyło gra ma fajną fabułę (ciekawy jestem kolejnej części) przyjemnie się gra :)

Opublikowano

Że było dwóch gostków musiałeś ich szpiegować nie wiedziałem co zrobić zabiłem jednego z nich - Desynchornizacja George Washington nie żyje .

mihcio15.png

Opublikowano

Mnie zaskoczyło że można zabijać wszystko co żywe celując z pistoletu. W dodatku nie wiedziałem na początku o ukrytych combosach. Niemiło zaskoczyło mnie to że grałem templariuszem, chociaż już widziałem wcześniej gameplay więc może mnie do końca zaskoczyło.

Opublikowano

Zaskoczyło mnie na początku gry bycie templariuszem (ocjem Connora), reszta to juz bardzo klimatyczna gra :)

2d96yqp.jpg

"TO JEST NOWY SORT STYLU!"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie zaskoczyło już samo skakanie po drzewach w lesie. W innych częściach tego nie było albo były jakieś małe urywki. Moją uwagę zatrzymały combosy podczas walki na ukryte ostrza, coś niesamowitego :)

Opublikowano

Zaskoczył mnie głównie początek gry, kiedy to naszym "wprowadzeniem" była gra Haythamem, mówiąc szczerze początkowo byłem nastawiony na całą grę Connorem, jednak gra Haytham'em też była bardzo ciekawa. Oprócz tego również pozytywnie zaskoczyły mnie trick'i z wykorzystaniem niektórych elementów do wykonywania kontr/walki w takich ilościach - np. pojedynek z ojcem Connora polegał tylko i wyłącznie na wykonywaniu tych kontr na skrzynkach etc.

Budowniczy
Opublikowano

Tak jak moi poprzednicy pisali.

Ale najlepsza była grafika, zimą.

Dobrze wykonana.

No i skakanie po drzewach, też było spoko, byłem tarzan ;)

Ogólnie gra wyszła dobrze, ale ja jakoś tak długo nie pograłem z 5-8 dni i skończyłem...

Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zaskoczyło mnie granie młodym Connorem oraz granie ojcem Connor . Wspaniała zabawa :D[sPOJLER] Ostatnia misja też mnie zaskoczyła myślałem ,że dopadne tego typa i go zabije , a tu potem w knajpie xD[sPOJLER]

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...