Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WO Balmora MODKamer

Rafiki222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym za wszelką cene dodać sobie do moda widoczną wieże orków z balmory, oraz wszelkich nie widocznych NPC.

Wiem, że kamer przedstawił sposób jak to zrobić, no i nim się wzorowałem (

http://www.metin2mod.tk/mapy.html 

) lecz kiedy postępuję zgodnie z wskazówkami, i próbuję włączyć moda, to okazuje się, że zamiast dodać mi niewidocznych NPC wszystkich mi usuwa, a WO wgl się nie pojawia, może mi ktoś pomóc, może ktoś ma już gotowego moda z Wieżą Orków :) Z góry dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Chciałbym również się dowiedzieć czy jest ponowna możliwośc łowienia FishBotem w ziemi ?

Taki bajer posiadał FB od erpela.

Na FB od KaMeRa nie da rady tak zrobić.

@Down

Cierpliwości.

Temat zawsze można odświeżyć po upływie 24h od napisania ostatniego posta w temacie.

Opublikowano

zanim wprowadzili aktualizacje na balmorze dało rade, teraz kiedy kamer dodawał nową balmore do moda przestało działać

btw... dzieki za warna ;x wiem do czego jest edytuj ale chciałem jednocześnie pdświeżyć temat bo tu mi nigdy nikt nie opowiada przez natłok tematów ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...