Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Pytanie , czy warto waszym zdaniem jeszcze jest grac na ravi ? Chcialbym zaczac gre od poczatku i sie jakos wybic ? , Pytanie czy latwo sie wybic ? bez wiekszego wydawania na isa , Czy duzo ludzi jeszcze gra i czy powoli serwer nie pada ? Prosze o odpowiedz .

Opublikowano

Warto ? , Warto xD. Możesz zaczynać nawet się opłaca bez IS spokojnie dasz radę jedynym - to są boty na hematach ale admnistracja na tyle jest ogarnięta i banują je :)

sygna.png

Opublikowano

Ludzi gra od uja, wybic jest sie latwo. Robisz dropka na 5lv i dropisz hematy napsach, ja dzis zaczolem i mam juz ok 15kk.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

ludzi jest masa, zarobić też łatwo bo są tylko 2 zarobki na ravii, albo dropienie hematow w m1 albo mapa 86.

na hematach mozesz sie dorobic takiego majatku ze do 99 lvla ci wystarczy z gorka.

lvl i eq nie jest problemem na ravii wystarczy chciec. serwer nie pada i nie padnie

Opublikowano

ravia ma być ciągle, ravia to hard, pompa ma być mediumiem, wiec jesli ktoś lubi hardy to zostanie na ravii ktoś to chce mediumy zagra na pompie

Opublikowano

Co z tymi hematami robić? Sprzedawać czy otwierać? Po ile schodzą?

Otwórz parę żeby Ci dropła rękawica i z nią drop, reszte zbieraj tak do 500szkt i dopiero potem sellaj

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Co z tymi hematami robić? Sprzedawać czy otwierać? Po ile schodzą?

jak masz mało o otwieraj, jak dużo to po 700 - 900k za sztuke sprzedawaj.

A jest jakas przyblizona data startu pompy?

jeszcze nie wiadomo czy ona w ogóle będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...