Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BLOKADA dostępu do logów w win 7

gulax99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, chciałbym zablokować dostęp do logów mojego systemu żeby serwer metin2 pl nie mógł ich odczytać. Pisze do was ponieważ dostałem bana w którym oznajmiono mi że "Twoje konto otrzymało automatyczną stałą blokadę na podstawie analizy logów systemowych. Na koncie zostało wykryte niedozwolone oprogramowanie. Od blokad systemowych nie przysługuje odwołanie czy złagodzenie kary".

Chciałbym uniknąć tego w przyszłości dlatego proszę was o pomoc :D Za pomoc wielki Plus
Opublikowano

wydaje mi sie ze tu chodzi o logi systemowe, ale na ich systemie czyli na serwerze, watpie zeby windows zapamietywal co robiles w metinie, i na tym w sumie koniec tematu

ale...... tak czy siak kazdy program ewentualne pliki w rejestrze tworzy tylko podczas instalacji a metina mozna miec bez instalowania tzn zainstalowac metina, skopiowac na inny dysk, dysk z systemem sformatowac i zainstalowac nowy system a nasz skopiowany metin nadal bedzie dzialal a pliki w rejestrze przeciez usunelismy

mimo wszystko zawsze mozesz uruchamiac metina nie jako admin tylko normalnie, wtedy nie powinno miec uprawnien do ingerowania w pliki systemowe i mozna by tez win8 walnac, jak wiadomo oni update robią po paru latach od zapowiedzi

Opublikowano

Wielkie dzięki, własnie mam tak jak mówiłes metin skopiowany rejestr czyszczony co parę dni :) i myślałem ze oni mają dostęp do moich plików i logów, uspokoiłeś mnie xD dziki jeszcze raz.

TEMAT UWAŻAM ZA ROZWIĄZANY I ZAMKNIĘTY DZIĘKUJE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...