Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA IV (ścinki)

DurapeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dzisiaj zainstalowałem sobie oryginalną grę GTA IV. Zacząłem grać i zauważyłem, że mam ścinki... No cóż, pierwsza myśl to wymagania. Zmniejszyłem sobie wszystko na low ale widzę kur*a nadal są ścinki. Wchodzę na internet, szukam porad, robię to co trzeba i nadal są ścinki.

Moja karta graficzna: Ati Radeon HD 5600

Procesor: AMX FX 6100 3.30 GHz

Dysk Twardy: 233GB Western Digital WDC WD2500BS-55RPB1 ATA Device (SATA)

Płyta Główna: ASUSTeK Computer INC. M5A78L-M LX (AM3R2)

Ram: 8,00GB 1-Kanałowy DDR3 @ 613MHz

System: Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

Sprzęt na tą gre jest bardzo dobry, przynajmniej mam taką myśl. Nie wiem co robić. Chodzi o to, że np. jadę samochodem, ścinka. jadę znów 5-10 sekund i znów ścinka czasami sekunda, czasami 3.

Opublikowano

1. Zły dział

2. Wyłącz wszystkie programy (oprócz GTA) i sprawdź czy coś to dało (te w pasku i koło zegara też) bo możliwe że jakiś program pracuje w tle i ci zajmuje procka

Opublikowano

GTA IV jest dość słabo zoptymalizowane jak na wersję PC'ową :)

Spróbuj oczyść komputer jakimś programem np. CCleaner'em i usuń nim wszystkie błędy oraz defragmentacja dysku systemowego oraz tego z grą, powinna pomóc.

Opublikowano

Gdy wgrałem cracka.

GTA IV FATAL ERROR: WS10

Zainstaluj nowszą wersję NET Fremework :)

A jeżeli nic nie da tutaj masz poradnik, może zadziała:

Opublikowano

Zainstalowałem framework'a. Wgrałem tak samo pliki jak na tym filmiku. Błąd już się nie pokazuje, włącza się taki miniaturowy ekranik, wcześniej on też był ale nadal się nie włącza gra ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...