Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda o szicie zwanym Pitbull

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka prawda, mnie najbardziej irytuje will.i.am który zwykłe rypanki bez sensu wewala..

Tekst zrybny (z resztą który angielski tekst ma sens), jakieś tańce połamańce ;D

Wszystko dla kapuchy, a i tak każdy z zippy ściaga ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

No kurwa Pitbull to już nie raper tak naprawdę jest jak nowy 50 Cent - Komercha jak nie wiem xD

Opublikowano

Pitbull to już ubytek. Pcha się do artystów, żeby nagrywali z Nim piosenki... A co do czego to trochę powyje jak mój pies... taka prawda, dziękuje do widzenia!

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Taka prawda, mnie najbardziej irytuje will.i.am który zwykłe rypanki bez sensu wewala..

Tekst zrybny (z resztą który angielski tekst ma sens), jakieś tańce połamańce ;D

Wszystko dla kapuchy, a i tak każdy z zippy ściaga ;D

Przecież te teksty takie mają być, jakby przetłumaczyć wszystko to jest coś a.k.a disco polo tylko brzmienia w chuj lepsze i nie kaleczą tak uszu.

Z tym pobieraniem z zippy to nie byłbym taki pewien. W tego typu muzyce cyfrowa sprzedaż jest całkiem wysoka.

Pitbull to już nie to samo co kiedyś.

Shit i tyle z niego już jest.

Kiedyś był dobry?

Pitbull to już ubytek. Pcha się do artystów, żeby nagrywali z Nim piosenki... A co do czego to trochę powyje jak mój pies... taka prawda, dziękuje do widzenia!

Beka, chyba nie... W USA to inaczej wygląda. Gościu ma patent na muzykę (czyli kupuje sobie jakiś stary instrumental który ma predyspozycje do bycia hitem), dokłada się kilka zmian (mniejszych lub większych), przygłupi tekst, płaci za gościnną zwrotkę i proszę bardzo. Inwestycja się opłaca, wychodzi hit #HAJSSIĘZGADZA.

@top Dzisiaj większość tak robi, o ile ktoś robi to umiejętnie to jeszcze przejdzie bo wychodzi nowa jakość, a jak robi się jak Pitbull to wychodzi odgrzewany kotlet.

Inspiracja inspiracją, a kserowanie kserowaniem.

Opublikowano

No kurwa Pitbull to już nie raper tak naprawdę jest jak nowy 50 Cent - Komercha jak nie wiem xD

Czy Pitbull wgl byl kiedykolwiek raperem? xD no ale.. takie czasy;x

ZR_o79.gif

Opublikowano

Phi.. powie "dale" potem poleci z 4 wersami i koniec jego udzialu w piosence;d g*wno, a nie raper. Prawdziwy raper widnieje nad liczba twoich postow! <3

ZR_o79.gif

Opublikowano

Hmm .. nie obchodzi mnie to w jaki sposób ktoś tworzy piosenki, czy je kradnie czy nie. Dla mnie liczy się żeby mi wpadła w ucho i tyle, dlatego go co jakiś czas słucham. Nigdy nie czytam co jest w tekście piosenki, słowa to dla mnie taki głosowy dodatek dla bitu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mało mnie to interesuje co on robi. Nie słucham go a jeśli usłyszę jakąs jego piosenkę zazwyczaj jest z kimś ciekawszym np Jennifer Lopez :)

Opublikowano

No proszę Cię Jennifer Lopez ciekawa? Pitbull to muza dla mas wiadomka, że to komercha a na teledyskach same laski w bikini by gimbusy popatrzyły na cycki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...