Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

PvtJacob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak do Cd-Action dawali golda ,to kupiłem kilka gazetek i chcę zrobić nowe konto , i chcę wpisać ten kod zaproszeniowy ,ale nie będe grał na tym koncie ,bo mi się komp zrąbał. Jutro dostaniemy LTP i robić dla niego nowe konto ? strace 3 dni premki... Co wy byście zrobili ?

Opublikowano

troche głupie pytanie za przeproszeniem ja tez kupilem 2 gazety jedna wpisalem a druga dałem kumplowi bo jak wiadomo to tylko jeden kod mozna wpisac.

A co ja bym zrobił sprzedał bym te gazetki kumplom albo na sklepie internetowym bo nic innego nie mozesz z nimi zrobic!

Opublikowano

Siema. Jak do Cd-Action dawali golda ,to kupiłem kilka gazetek i chcę zrobić nowe konto , i chcę wpisać ten kod zaproszeniowy ,ale nie będe grał na tym koncie ,bo mi się komp zrąbał. Jutro dostaniemy LTP i robić dla niego nowe konto ? strace 3 dni premki... Co wy byście zrobili ?

LTP prawdopodobnie będzie rozdawany jeszcze przez tydzień+ jak z T1E6 ;v

(tak mi sie wydaje)

shoob.png

Opublikowano

W dowód uznania dla społeczności graczy 2 sierpnia na wszystkie

zarejestrowane konta przekażemy ten radziecki czołg lekki premium III

poziomu. Ponadto każdy gracz otrzyma darmowe miejsce w garażu na

nowy nabytek! Gracze, którzy zarejestrują swoje konta po tym

wydarzeniu, nie otrzymają tego prezentu.

Cytat z glownej strony i forum!

P.S.

Gdzie sa Ci, co twierdza, ze nie ma sensu "powielania" pewnych informacji z of. forum?

test

Opublikowano

Teraz mam problem ,bo chciałem zacząć grać z tatą i chciałem ,żeby miał tego LTP i Zrobiłem mu konto o 23:57 ,a kod aktywacyjny nie przyszedł... Będzie miał tego LTP ?

Opublikowano

Teraz mam problem ,bo chciałem zacząć grać z tatą i chciałem ,żeby miał tego LTP i Zrobiłem mu konto o 23:57 ,a kod aktywacyjny nie przyszedł... Będzie miał tego LTP ?

1. Skąd mamy wiedzieć

2. Koledzy zakładali konta tydzień po rozdaniu T1E6 i tak dostali B|

shoob.png

Opublikowano

Napiszę do supportu w sprawie tego kodu aktywacyjnego. Wybrać kategorię "Obsługa Konta" ? (Pytam dla pewności)

Opublikowano

Prosze zobacz czy nie masz w SPAMIE. Nie wiem jak teraz, ale kiedys za cholere nie moglem sie doczekac "aktywacji" na WP.

test

Opublikowano

Ehh... był w spamie... tylko jak teraz wejść tam gdzie trzeba było wpisać ten kod ??? Skoro konto zrobiłem ???

Opublikowano

kody bonusowe wpisujesz tak: Wchodzi na stronke, na górze po prawo obok zmiany języka masz "wejdź", czyli po prostu zaloguj sie. Po zalogowaniu zamiast "wejdź" będzie "mój profil", rozwijasz to i na samym dole masz 'wpisz kod bonusowy"

@edit

tylko kod zaproszeniowy wpisuje sie przy rejestracji chyba ;o

09071535498836998897.png

Opublikowano

Nie wiem czy czytacie dokładnie strone worlfoftanks.eu ponieważ, jest tam napisane, iż:

W dowód uznania dla społeczności graczy 2 sierpnia na wszystkie zarejestrowane konta przekażemy ten radziecki czołg lekki premium III
poziomu. Ponadto każdy gracz otrzyma darmowe miejsce w garażu na nowy nabytek! Gracze, którzy zarejestrują swoje konta po tym wydarzeniu, nie otrzymają tego prezentu.

Opublikowano

2UP tu nie chodzi o bonusowy ani zaproszeniowy ,ale o aktywacyjny i ja nie wpisałem aktywacyjnego i wyszłem ze strony wota gdzie ten kod sie wpisuje i teraz nie wiem jak tam powrócić :( ,żeby go wpisać :(

Opublikowano

Super dzięki :) Ale dziś nadal jest 2 sierpnia ,a WG na oficialnej stronie napisało "grzacze którzy zrobią to po tym wydzarzeniu" ,więc może będzie ten LTP w garażu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...