Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble Bundle - czyli fajne gry za 4 zł

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem dzisiaj taką o to stronę i od razu z niej skorzystałem. Chce się podzielić z Wami ;)

Na czym to polega? Jeśli mamy konto w banku, to wpłacamy 1$ na te strone (ok 4 zł) i dostajemy fajne gry. Jeśli nie mamy konta w banku, prosimy mamę o to by nam wpłaciła te pieniążki, a my jej (opcjonalnie) oddajemy :)

Strona :

https://www.humblebundle.com/

Gdy tylko wejdziemy klikamy na zielonym tle "Purchase" przeniesie nas na dół i wypełniamy :)

Gdy wypełnimy na maila który podaliśmy przyjdzie nam link w który klikamy, wpisujemy tam jeszcze raz maila, wchodzimy w tego maila którego podaliśmy, klikamy w link, i generujemy swój kod :).

Gry które można otrzymać z tej promocji to:

• Saints Row : The Third ( Saints Row 3)
  • Saints Row 2
  • Risen 2: Dark waters
  • Sacred 2: Gold Edition

Gdy "zdatkujemy" 4.95$ dostaniemy wszystkie gry wymienione wyżej oraz :

• Dead island GOTY
  • Saints row 3 FULL PACKAGE (całe DLC)

Gdy "zdatkujemy" 25$ lub więcej dostaniemy WSZYSTKIE wymienione wyżej gry oraz

• Dead Island Riptide

Nie prawdaż? za niecałe 4 zł takie gry to jak wygranie w totka :) . Ta strona to nie oszustwo, narobiłem tam troche datków i teraz sprzedaje gry kolegą ( dorobek niezły, 4 zł za gry a idą za 10x tyle). Myślę że pomogłem tym którzy o tym nie wiedzieli :). Pozdrawiam i życzę miłego noł lajfienia :)

Opublikowano

czy to są cd-key'e ?

Klucze Steam. Jak kupowałem poprzednie Humble Bundle na allegro, to gościu dał mi linka do strony, a tam były keye na Steam i możliwość pobrania z przeglądarki.

AxeePL.png

Opublikowano

No opłacać się opłaca ale nie skorzystam bo posiadam Saints Rowa trójeczkę i powiem wam, że się nudzi bo potem są takie ulepszenia, że każdego na strzała mamy ;x

Reszta gier jakoś mi nie przypadły do gustu ;>

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Dzięki, już kupiłem za 1$ :) mogłem poczekać i kupić za 5, to bym miał jeszcze Dead Island Goty i all dodatki do Saint Rowa, ale i to wystarczy ;d

@edit

Albo może jutro jeszcze kupie ten za 4,96$, to jest taniocha jak nie wiem

fs.png

Opublikowano
  • Saints Row : The Third ( Saints Row 3)
  • Saints Row 2
  • Risen 2: Dark waters
  • Sacred 2: Gold Edition

No to masz za dolca, jak dasz około 5 to dostajesz te niżej , masz napisane 1 pierwszym poście, czytać nie potrafisz?

• Dead island GOTY
  • Saints row 3 FULL PACKAGE (całe DLC)

fs.png

Opublikowano

Nie wiem o co tam chodzi.Daje purchase ten przycisk potem tam wpisuje $ 1.00 niżej , że wszystko na charetatywne , niżej email i , że chce gifta i dalej co ? Musze wybrać jeden z tych 4 i nie wiem co mam zrobić

Opublikowano

Nie wiem o co tam chodzi.Daje purchase ten przycisk potem tam wpisuje $ 1.00 niżej , że wszystko na charetatywne , niżej email i , że chce gifta i dalej co ? Musze wybrać jeden z tych 4 i nie wiem co mam zrobić

Jak wypełniłeś 4 punkty to niżej wybierasz jeden z czterech sposobów płatności...

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...