Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Supper Defender III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zainstalować gre ,,Supper Defender III'' (podróbka gry Defender II ale masz dużo golda i diamentów).

Twórca/osoba dodająca tą gre do sklepu: HJFGHDFG

Apka prosi o:

Pamięć,połączenia tel.,informacje osobiste,twoja lokalizacja,połączenia sieciowe.

A z dodatkowych to:

połączenia sieciowe,twoje konta,narzędzia systemowe,narzędzia programistyczne.

Chciałbym wiedzieć czy ta apka bezpieczna (na telefon) oraz czy ściągne tą gre na tableta i dam na telefon (będe grał na telefonie) czy będzie podane informacje czy o tablecie?

Za pomoc LIKE !

@edit

Link do apki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamege.df2
Opublikowano

Skoro jest na Google Play - tak. Ew. zasypie cię reklamami, ale w tym przypadku - wątpię

Opublikowano

Skoro jest na Google Play - tak. Ew. zasypie cię reklamami, ale w tym przypadku - wątpię

Więc apka na 100% bezpieczna i jeżeli odinstaluje apke to nic nie może się stać?

Opublikowano

Więc apka na 100% bezpieczna i jeżeli odinstaluje apke to nic nie może się stać?

Nom, dokładnie.

Opublikowano

Nom, dokładnie.

To czemu mój antywir na telefonie podaje że wirus jest jak ściągam tą apke ?

Mój antywir -AVG AntiVirus FREE

Opublikowano

To czemu mój antywir na telefonie podaje że wirus jest jak ściągam tą apke ?

Mój antywir -AVG AntiVirus FREE

Bo to dupiaty Antywirus :)

A tak na serio, to może program zawiera coś (nie wirus), co AVG traktuje jaki zagrożenie. Pliki na Google Play, jak mają wirusy, to są natychmiast usuwane. Każdy kto ściągnął i będzie miał wirusa z reguły zgłasza ją.

Opublikowano

Bo to dupiaty Antywirus :)

A tak na serio, to może program zawiera coś (nie wirus), co AVG traktuje jaki zagrożenie. Pliki na Google Play, jak mają wirusy, to są natychmiast usuwane. Każdy kto ściągnął i będzie miał wirusa z reguły zgłasza ją.

Dzięki za pomoc :)

Masz 3 like ^.^

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...