Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] w Neverwinter

Ividesent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę zwiększyć rang mocy, żeby dojść do 3 rangi musze mieć wydane 20 punktów, mam 18 i nic nie moge zrobić. Da się sie tym jakoś podziałać?

Opublikowano

Pod każdym Skilem , pisze ile musisz wydać punktów w móc odblokować oraz dodać w następny Skill. Np w twoim przypadku, musisz jeszcze te 2 punkty doładować, wtedy automatycznie next ramka się odblokuje. Nie wiem czy coś z tego zrozumiałeś, ale inaczej wytłumaczyć nie potrafię.

xD 

Opublikowano

Pod każdym Skilem , pisze ile musisz wydać punktów w móc odblokować oraz dodać w następny Skill. Np w twoim przypadku, musisz jeszcze te 2 punkty doładować, wtedy automatycznie next ramka się odblokuje. Nie wiem czy coś z tego zrozumiałeś, ale inaczej wytłumaczyć nie potrafię.

Zrozumieć zrozumiałam, ale problem w tym że nie mam jak ich dodać bo już mam wszystko podniesione do 2 i ne mam gdzie tych punktów dać.

Opublikowano

Zrozumieć zrozumiałam, ale problem w tym że nie mam jak ich dodać bo już mam wszystko podniesione do 2 i ne mam gdzie tych punktów dać.

To jest nie realne , spróbuj czy możesz wbić na poziom 3 , jeżeli nie to pozostaje Ci wbić większy poziom, być może wtedy odblokują się. Choć nie wiem , ja mam 3 postacie 60 poziom i takiego problemu nigdzie nie miałem.

xD 

Opublikowano

To jest nie realne , spróbuj czy możesz wbić na poziom 3 , jeżeli nie to pozostaje Ci wbić większy poziom, być może wtedy odblokują się. Choć nie wiem , ja mam 3 postacie 60 poziom i takiego problemu nigdzie nie miałem.

oczywiście :) bo takie coś to tylko mnie sie zdarza :D ale dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...