Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BS by padmak v3 wyłącza się metin

olokos1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączam injectora, wybieram proces i nagle mi wyłącza metina, tak jest i na cliencie pewnego serwera i na modzie.... żadnego błędu, nic. Próbowałem wielu BS by padmak i nic.

Nie potrzebuje innych BS zmieniajace bony w 1 itemku, to już jest w modzie.

Jeżeli nikt nie wie jak to naprawić, to podajcie BS, który zmienia bony w więcej niż 1 itemku na raz :)

Opublikowano

wyłączona, mod najnowszy, a metin2pl był ściągany kilka miesięcy temu,item list i mob proto, atlasinfo, npclist i pliki msm z clienta serwera na którym gram przeniesione do moda żeby było widać all itemki.

ściągnąłem jeszcze innego BS od padmaka i mam taki błąd

Dump OK

cannot open dbghelp.dll

Tak jest z bs Switchbot_3.0.0.5 od padmaka.

Po przeniesieniu pliki dbghelp.dll z plików xenoxa do folderu moda jest

DUMP OK

Dump successful...

//OFFTOPIC - cieszę się, że masz unbana ;)

Opublikowano

switchbot.exe, on daje błąd

alterinjector powoduje ponowne wywalanie metina bez komunikatu jak na innych BS by padmak.

Dodatkowo faktycznie tworzy się dump.

http://scr.hu/5dt/jpd0o

Dziwi mnie to, po co gra próbuje uzyskać dostęp do DLL'ki antywirusa i tony innych systemowych? o.O

Opublikowano

FunMT2, nie wiem co to zmienia, bo wchodzę przez moda i zanim w ogóle się zaloguję na jakikolwiek serwer i włączę BS'a to już wywala na liście serwerów...

Opublikowano

Zrób tak :

1. Usun tego bsa co masz obecnie.

2. Wyłączyć antywirusa.

3. Wypakuj jeszcze raz bsa

4. Uruchom tego metka FunMT2

5. Nacisnij PPM na injector i daj zgodność z windowsem

6. Uruchom jako administrator injector ( bs )

7. Tam na górze jest takie coś do wyboru to upewnij się że jest wybrane dobrze.( plik z folderu gdzie jest BS )

8. Na dole injectora gdzie jest możliwość wyboru ,wybierz FunMT2.exe lub metin2bin nie wiem jak tam masz

9. Powinno dzialec ,a jak nie to szukaj nowego BSa :)

Jakiego masz Win ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

Sprobuj zmienic nazwe pliku metin2client.bin na metin2.exe i odpal. Na wszelki wypadek, zrob kopie folderu z gra. Na aline pomoglo. :)

Opublikowano

Ale Wy jesteście przyglupi xD Serwer na którym zapewne gra jest na najnowszej bince co powoduje brak odczyty z strony clienta.
Padmak na Swojej stronie napisał że pracuje już nad Bs'em 4.0 pod najnowszą binkę niemiecka lista serwerów która już ma tą binke:

• Relevation3 (sollte der jemals wieder online kommen^^)
  • Deliciouse2
  • ExtremMt2
  • RoyalStarsMt2
  • Voltarion
  • Shiro2

Zapewne ten serwer też tak ma, na EPVP znalazłem w sumie to Shiro2 znalazło Bs'a pod najnowszą binke co umożliwia włączenie go na najnowszych plikach serwerowych.

http://www.mpcforum.pl/topic/1013496-dl-bonusswitch-na-najnowsza-binke-by-unpublished/

Tu masz mój temat z tym Bs'em powinnien działać.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Zrób tak :

1. Usun tego bsa co masz obecnie.

2. Wyłączyć antywirusa.

3. Wypakuj jeszcze raz bsa

4. Uruchom tego metka FunMT2

5. Nacisnij PPM na injector i daj zgodność z windowsem

6. Uruchom jako administrator injector ( bs )

7. Tam na górze jest takie coś do wyboru to upewnij się że jest wybrane dobrze.( plik z folderu gdzie jest BS )

8. Na dole injectora gdzie jest możliwość wyboru ,wybierz FunMT2.exe lub metin2bin nie wiem jak tam masz

9. Powinno dzialec ,a jak nie to szukaj nowego BSa :)

Jakiego masz Win ?

Ty tak na serio?...

Sprobuj zmienic nazwe pliku metin2client.bin na metin2.exe i odpal. Na wszelki wypadek, zrob kopie folderu z gra. Na aline pomoglo. :)

Niestety u mnie jest samo exe :/

Ale Wy jesteście przyglupi xD Serwer na którym zapewne gra jest na najnowszej bince co powoduje brak odczyty z strony clienta.

Padmak na Swojej stronie napisał że pracuje już nad Bs'em 4.0 pod najnowszą binkę niemiecka lista serwerów która już ma tą binke:

• Relevation3 (sollte der jemals wieder online kommen^^)
  • Deliciouse2
  • ExtremMt2
  • RoyalStarsMt2
  • Voltarion
  • Shiro2

Zapewne ten serwer też tak ma, na EPVP znalazłem w sumie to Shiro2 znalazło Bs'a pod najnowszą binke co umożliwia włączenie go na najnowszych plikach serwerowych.

Dzięki, w końcu ktoś napisał coś sensownego, wyślij mi tego BS'a działającego na nowszej bince :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...