Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Start gry

Truskawen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otuż mam mały problem z włączeniem gry Combat Arms. Gdy próbuję włączyć gre, pokazuje się okienko ''Version Checking'' i znika po 1 sekundzie + gra sie nie włącza. Kilka miesięcy temu gra działała normalnie - teraz nie chce się włączyć. Myślałem, że to wina antywirusa - lecz nie. ( Posiadam Avasta ).
Proszę Was, pomóżcie mi ; (
PS. Ponownie ściągnąłem gre i nic nie pomogło.;(

Opublikowano

Kiedys mialem ten sam problem. Przeinstalwałem i pomogło.

Ale to bylo z 2 lata temu ;/ Moze to problem jakiegos pliku. Sprobuj ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pewnie podczas update nowego coś ci się posrało w plikach i masz to co masz. Zdecydowanie reinstalacja powinna pomóc ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

jaki masz windows

co ja tez pisze, przeciez to jest wina internetu. Jak masz wifi to sobie blizej daj router.

powylaczaj zbedne programy ktore zjadaja ci internet np.: skype, gg i przede wszystkim "utorent / bit torrrent" itp

Opublikowano

A nikomu do bani nie przyszło że może nie mieć jakiegoś sterownika od karty graficznej ? :D

Przecież pisał że jest dopiero po formacie.

Zainstaluj najnowsze

Opublikowano

Gdyby to była wina karty graficznej to dopiero przy włączeniu gry by go wywalało.

Spróbuj zainstalować CA w innej lokalizacji docelowej.

Opublikowano

@Dektored - Mignie mi tylko to okienko Version Checking i nic sie dalej nie dzieje. Nawet nie zamula przy tym kompa.

Juz mowie, ze to nie wina wifi (nie pojde do 2 pokoju, poniewaz mam komp. stacjonarny) , sterowniki od karty graf. ok, instalowalem juz we wszystkich lokalizacjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...