Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z testami survey

luzaczek63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja, czasami muszę ukończyć test survey, ale mam problem z ich działaniem, gdyż zadziałały tylko raz... Po skończeniu testu, strona na której owy survey jest spr. nie zauważa, że skończyłem go robić i nie przechodzi dalej. Czyściłem już ciasteczka, ale to nic nie pomogło, jakieś porady, co mogę z tym zrobić?

Opublikowano

Napisałeś to tak, że wychodzi na to, iż te testy (surveye...) są dla ciebie prawie rutyną i MUSISZ je zrobić.
Chodzi ci o stronki, na których musisz wypełnić owy "test" aby pobrać plik? Jak tak, to powiem tylko, że 99 na 100 z tych plików to fake.
A że ci nie zlicza, to już właściwość tego rodzaju stronek.
Innymi słowy: nie warto.

@down
O, jaki pro-earner się znalazł. W sumie, jakby pomyśleć, to ten gość teraz wszystkim rozpowie, że te pliki nie działają i tylko kasę wyciągają. Kurna, że też o tym nie pomyślałem. I wszystkie moje hacki do Farmville szlag trafił. :(

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Napisałeś to tak, że wychodzi na to, iż te testy (surveye...) są dla ciebie prawie rutyną i MUSISZ je zrobić.

Chodzi ci o stronki, na których musisz wypełnić owy "test" aby pobrać plik? Jak tak, to powiem tylko, że 99 na 100 z tych plików to fake.

A że ci nie zlicza, to już właściwość tego rodzaju stronek.

Innymi słowy: nie warto.

O tym, że fake nie musiałep pisać :-/
Opublikowano

O tym, że fake nie musiałep pisać :-/

własnie musiał bo to jest prawda

autorze może powiesz jaki survey ci chodzi ten co trzeba zrobić żeby ściągnąć plik? jeżeli tak to jaki plik?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...