Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagral bys na...

Zagrasz na naszym serwerze?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Thx za mila opinje :) > do wszystkich , wszystkie propozycje beda rozpatrywane co do serwera dlatego zachecam pisac! :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

@UP , Nie jest wcale tak trudno , zrobic taki serwer , wystarczy ogarnieta administracja , ktora ja posiadam :) i to wystarczy.

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Piszcie w komentarzach co byście dodali do serwera MineGuild.

Mamy już:

- Bow spleef

- 1 vs 1

- parkoury

Mi się to jak najbardziej podoba, dobry pomysł M4rio.

Opublikowano

@UP ORAZ @UP2 Dziekuje za mile opinje , aha i @UP2 w jakim stopniu to przypomina metina? sa wojny gildi jak na wszystkich survival+frakcje , straznicy , tak musisz miec dokumenty na konia oraz specjalne dokumenty na uzbrojonego konia , po co? zeby bylo trudniej to zdobyc , no i oczywiscie trzeba placic za to wszystko :> , Straznicy tez musza starac sie zatrzymac wojny gildi , i zlapac jak najwiecej uczcestników wojen , wiec to nie bedzie juz taka latwa sprawa poprostu sie bic , bedzie trzeba sie rozgladac za straznikami prawa :)

Sorka za orto ale mieszkam w angli no i pisanie po polsku sprawia male klopoty :)

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Według mnie bardzo fajny pomysł, można by było spróbować z takim serwerkiem.

Thx , mamy jeszcze wiele pomyslów co by dodac do serwera , których narazie nie ujawnimy , przy oficialnym otwarciu bedzie wszystko ujawnione , wiec mysle ze bedzie to jeden z tych dobrych oraz uniklanych serwerów :)

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Staramy się by wszystko było unikalne - wyglądy rang, tryb gry, pluginy oraz zabawa :)

Staramy się jak najbardziej, dzisiaj pisaliśmy o hostingu na jakim ma być serwer jeszcze troche poszukamy, polecacie jakiś? Możemy zapłacić maksymalnie 110 złoty, slotów ma być ponad 50 (70,80 najlepiej)

Piszcie propozycje do mnie, jak i do Quintona

Pozdrawiam, HeadAdmin MineGuild - Nashum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...