Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Cabin Fever 11 Runda

lewatywa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z fireteam w cabin fever za kazdym razem w 11 rundzie jak te drzwi sie otwieraja wywala mnie do rooma i wyskakuje blad "The connection has ended"

Znalazlem nawet sposob na to zeby nie wywalalo a mianowicie: jezeli dedne przed otworzeniem drzwi w 11 rundzie to juz mnie nie wywala ^^ ale to nie jest dobry sposob na to.... wie ktos jak to naprawic?? Z gory dzieki za pomoc

1321811443.png

NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ ------------------- :)

Opublikowano

Witam mam problem z fireteam w cabin fever za kazdym razem w 11 rundzie jak te drzwi sie otwieraja wywala mnie do rooma i wyskakuje blad "The connection has ended"

Znalazlem nawet sposob na to zeby nie wywalalo a mianowicie: jezeli dedne przed otworzeniem drzwi w 11 rundzie to juz mnie nie wywala ^^ ale to nie jest dobry sposob na to.... wie ktos jak to naprawic?? Z gory dzieki za pomoc

Temat był już poruszany , masz za słabego procka . Podaj parametry kompa

hardcore.jpg

Opublikowano

Procka mam 1.7 ram 728 karta graficzna radeon 9550 . Nie sadze zby to byla wina procka bo jak dedne to potem juz gram bez problemu nawet jak jest masa zombie

1321811443.png

NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ ------------------- :)

Opublikowano

Procka mam 1.7 ram 728 karta graficzna radeon 9550 . Nie sadze zby to byla wina procka bo jak dedne to potem juz gram bez problemu nawet jak jest masa zombie

dziwne ale każdy kto ma ten problem ma procka gorszego niż 2GHz , więc to raczej wina procka

hardcore.jpg

Opublikowano

mozliwe. Mozxe to byc rowniz wuna modow jakie wegrales. Jak wyszla ta nowa plansza to ja zmodowalem wyszystko jeszcze raz. Fajnie sie bawilo modami ale kiedy postanowilem zagrac na kabin vever to mnie wywalalo przed rozpoczeciem pierwszej rundy. Po reinstalu wszystko wrociło do normy :)

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

mozliwe. Mozxe to byc rowniz wuna modow jakie wegrales. Jak wyszla ta nowa plansza to ja zmodowalem wyszystko jeszcze raz. Fajnie sie bawilo modami ale kiedy postanowilem zagrac na kabin vever to mnie wywalalo przed rozpoczeciem pierwszej rundy. Po reinstalu wszystko wrociło do normy :)

Składając wszystko do kupy :

~sprawdź czy będzie działała ci plansza bez modów

~możliwe że masz za mało RAM'u

~możliwe że masz zagracony dysk C gdzie zainstalowałeś Combat Arms

Proszę o zamknięcie , każdy kolejny post będzie uznawany za spam ponieważ problem został rozwiązany

hardcore.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...