Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak kupić złoto...przelew/przekaz bankowy

tomcio115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chcę kupić złoto przez przelew/przekaz tylko nie wiem jak za to się zabrać :) Dodam że nie posiadam konta internetowego ani żadnego konta w banku.

Opublikowano

Możesz zakupić złoto poprzez inne płatności mam tutaj na myśli paysefecard. :) Możesz zakupić to w wybranych sklepach na stronie głównej psc, tam znajdziesz najbliższy sklep w Twojej okolicy. Wygląda to jak doładowania do telefonu dostajesz pin, który wpisujesz we wocie;)

Opublikowano

Hmmm jestem kompletnie zielony w tych sprawach może ktoś mi jakoś jaśniej wytłumaczyć o co chodzi z tym PSC? :) Jak to wygląda ja doładowanie do telefonu?

Opublikowano

Tak, taki duży paragon, ma on 16 cyfrowy PIN, który wpisujesz jak Cie o niego poposzą ( W Minecrafcie nazywało się doładowujący )

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Hmmm jestem kompletnie zielony w tych sprawach może ktoś mi jakoś jaśniej wytłumaczyć o co chodzi z tym PSC? :) Jak to wygląda ja doładowanie do telefonu?

To jest coś jak paragon, kupujesz go najczęściej w żabce i masz różne kwoty, potem wpisujesz ten kod na stronie.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jeszcze jedno takie debile pytanie mam do Was sklepie mam powiedzieć że chcę doładowanie PayUp? I jeszcze gdzie to wpisać w Wocie bo jak wybieram paysafecar to mam kliknąć zamów bo nie chcę nic sobie zniszczyć w sensie pieniążków stracić

To jest coś jak paragon, kupujesz go najczęściej w żabce i masz różne kwoty, potem wpisujesz ten kod na stronie.

Nigdy nie kupowałem nic w żabce :)

Opublikowano

Robisz tak. Idziesz do sklepu i mówisz np. Poproszę paysafecard (pajsejfkard) za np. 50 zł. Ona ci drukuje takie coś jak doładowanie do telefonu i płacisz :) Potem w wocie dajesz Kup Złoto, więcej opcji płatności, PaySafeCard i klikasz zamów. I tam będziesz mogl wpisac kod

7yoDoas.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...