Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZMARAGDOWA ZBROJA][1.6.2][Survival + Frakcje][Bossy][Questy] Addictive Serwer

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1375364973-U286260.png

IP Serwera - 79.133.211.83:18566

1375365079-U286260.png

Addictive to survivalowy serwer Minecraft, który posiada 40 slotów! Serwer został dopięty na ostatni guzik. Na serwerze można usłyszeć i zobaczyć specjalne efekty, rozbudowany chat, miłe powitanie, dojrzałą administracje i inne rzeczy, które czekają na Ciebie! Zaproś kolegów i dołącz do nas już dziś. Oferujemy grę bez lagów, opiekę nad serwerem 24h przez 7 dni w tygodniu, forum, własny Team Speak 3, rozbudowaną rozgrywkę, eventy i przede wszystkim miłą atmosferę.

1375365167-U286260.png

Jako jeden z nielicznych serwerów oferujemy nowe eq, dojrzałą administracje i wiele innych bajerów!

Szmaragdowy Set

Nowe lokacje

Dobrze zaprogramowane bossy

Questy

1375365341-U286260.png

Na serwerze są 3 typy bossów!

Excelsior - boss Zombie

Greathor - boss szkieletów

Finch - boss pająków

1375365442-U286260.png

Head Admin

CzakaPL

Administrator

StigPolska

1375365488-U286260.png

http://vipsklep.webd.pl/

UWAGA! Aby widzieć szmaragdową zbroje należy pobrać textury i wgrać je do .minecraft -> texturepacks

Download:

https://www.dropbox.com/s/82qsyv9hqkwf0r0/faithful32pack.zip

Skan:

Opublikowano

Widziałem osobiście zapowiedzi na serwerze ( uczestniczyłem w przygotowaniu ) i powiem, że Czaka.

zrobił na prawdę kawał dobrej roboty. Bardzo przypadły mi do gustu lokacje, gdzie są położone bossy.

Bardzo fajnie, że serwer jest na 1.6.2, przy czym idzie mniej bugów, naprawdę gratulacje, spawn przyzwoity

jak na takie typu serwery, dropy ze stone'a, szmaragdowa zbroja, bardzo fajnie wygląda przy tym texture-packu.

Ogólnie według mnie jako serwer Survival to świetnie się zapowiada. Może coś z tego naprawdę być.

Administracja jest miła i pomocna, zawsze chętna do pomocy dla graczy. Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

Wbiłem właśnie na serwer i muszę pochwalić administratora, naprawdę przyjemnie się gra.

Wciąż jednak czekamy na questy, które myślę, że będą niedługo dodane.

Mam pytanie, jakie typy będą Questów, tylko zabić czy też np. przynieść/pójść/zanieść ? ;)

Opublikowano

Wbiłem właśnie na serwer i muszę pochwalić administratora, naprawdę przyjemnie się gra.

Wciąż jednak czekamy na questy, które myślę, że będą niedługo dodane.

Mam pytanie, jakie typy będą Questów, tylko zabić czy też np. przynieść/pójść/zanieść ? ;)

Cały czas będą wprowadzane nowe zmiany, jeżeli gracze będą sobie życzyć, żeby wprowadzić coś nowego to i tak zrobimy ;)

Będą to różne typy questów.

Opublikowano

Przepraszam, że odświeżam ale muszę poinformować graczy, że wszystkie bugi, które znaleźliście zostały naprawione.

Jest nas już bardzo dużo, zapraszamy ;)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, wciąga na długie godziny. Naprawdę wszystko jest ogarnięte, administracja także potrafi pomóc. Mój nick Ukinar jakby ktoś chciał zagrać.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer , administracja ogarnieta , co tu wiecej mówic polecam i zapraszam na serwer :) 10/10 :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...