Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pojedynkowicz] HardTurbo

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NICK: HardTurbo

LVL: 63

KD: 1,219(przez exp eventy na ffa) ;p

PARAMETRY PC: zaznaczam że posiadam 2 komputery, laptopa i i7 w zaleznosci czy jestem u babci czy nie.

Lapto: procek(Intel Core i3 2310M [email protected])ram(3gb), karta graficzna(Geforce 315M)

PC: INTEL i7 3770k Core 4x3,5GHz,karta graficzna(GeForce GTX560 Ti 1024MB),ram (16GB DDR3)

DLACZEGO CHCE

ZOSTAĆ CZŁONKIEM DRUŻYNY:odpowiedź jest prosta dobrze gram w warrock-a i moge zapewne wnieść dużo do zespołu :P. może jak będe grał z wami w drużynie to po 7 latach się naucze jeszcze czegoś :D

COŚ OD SIEBIE: Coś od siebie to może zaczne tak że mam na imię Adam.Gram w WarRock-a jakieś 7 lat z przerwami oczywiście.Miałem 3 konta z dosyć wysokim lvl-ami, najwyższy to był 74 lvl. Co do grania to gram dużo w weekend-y i na tygodniu chyba że trafia mi się imprezka jakaś na week to mnie nie ma ale tak to jestem :D.Co do mojego skilla jest jak nie gram z hackami.Doświadczenia mam nie tylko z polskimi graczami ale też byłem w klanie TheChosenPlayerrs jest to klan dosyć znany. Grałem z nimi i sobie radziłem więc no cóż jeśli chcecie to mnie przyjmiecie. Pozdrawiam ^^ B)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

"no cóż jeśli chcecie to mnie przyjmiecie"

nie nie nie.... to Ty masz nas przekonać abyśmy Cb wzięli, masz pokazać się z jak najlepszej strony ;)

ale wracając do tematu ...

W WR grasz od dawna wiec wiesz co nieco o grze po za tym widywałem Cie w dziale i to tez jest +

Ja jestem na TAK

PS; zbij te %. Masz miec max 50% ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...