Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to powierdzenie nie jest fałszywe?

AśNajaraem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być potwierdzone, a może nie być, lepiej poczekaj aż dojdzie kasa.

Wydaję się że jest nie prawdziwe sprawdź date sporządzenia dokumentu, prawdopodobnie została zeedytowana. Na dokumencie jest dzień dzisiejszy godzina 13:52 a temat założyłeś o 13:25.

Opublikowano

Problem w tym, że osoba która ode mnie kupiła itemki ode mnie od razu je sprzedaje.

Pisałem z osobą która ma kupic te itemki od tego typka i rzeczywiście je kupuje :>

@Kakauko

Temat założyłem dużo później niz otrzymałem potwierdzenie, więc data się zgadza.

Opublikowano

Wydaję się że jest nie prawdziwe sprawdź date sporządzenia dokumentu, prawdopodobnie została zeedytowana. Na dokumencie jest dzień dzisiejszy godzina 13:52 a temat założyłeś o 13:25.

Z tego co widze to on napisał o 14:25... :) a przelew o 13:52 poszedł. moze sprawdzcie na idnetyfikator mi sie wydaje w 95% ze jest czysty.. także gościowi co up napisał to coś mu się pokręciło

Opublikowano

A widzisz w prawym górnym rogu taką informacje Edited with Foxit advanced pdf editor? jest to program do edytowania plików pdf. Więc po co edytował to potwierdzenie?

Opublikowano

Słuchaj ja na tym się za bardzo nie znam ale wydaje mi sie tylko ze poprawiał przelew dane czy coś takiego .. miałem podobną sytuację a pieniażki wpłyneły po 48h.

Opublikowano

Jak okaże się nie prawdziwe to do sądu i problem z głowy :D

@Top dla mnie wygląda na prawdziwe a to z pdf editorem to ja często coś poprawiam :D

graphic.png

Opublikowano

Jest w pdf ^^ nie widać ? :D

Aa myślałem, że podesłał tego screena co jest w temacie :P

Nie jestem przekonany co do tego, warto poczekać niż żałować.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Co wy poprawiacie w pdfie? hahah jakiś kit tu wciskacie. Poprawiacie coś co zostało zrobione przez bank? Równie dobrze mogliście wyslać 1 zł a pdf editorem zmienić na 5000 zł. sebasku to tak łatwo nie jest.

Opublikowano

Jak okaże się nie prawdziwe to do sądu i problem z głowy :D

@Top dla mnie wygląda na prawdziwe a to z pdf editorem to ja często coś poprawiam :D

Nie mam jego żadnych danych (Tyle co na pdf'ie ale jeżeli to oszust to dane są pewnie fałszywe)

Aa myślałem, że podesłał tego screena co jest w temacie :P

Nie jestem przekonany co do tego, warto poczekać niż żałować.

nawet jesli pieniądze dojda jutro to żąda typek od razu zwrotu, ponieważ od koniecznie chce te itemy dzisiaj.

Opublikowano

Nie mam jego żadnych danych (Tyle co na pdf'ie ale jeżeli to oszust to dane są pewnie fałszywe)

nawet jesli pieniądze dojda jutro to żąda typek od razu zwrotu, ponieważ od koniecznie chce te itemy dzisiaj.

Powiedz czy używaliście jakiegoś serwisu do przeprowadzenia tej transakcji typu allegro, świstak, ebay?

Opublikowano

Czy to nie trochę dziwne, że nie może poczekać 1 dnia tylko musi to mieć od razu? Ja bym się wstrzymał z oddaniem konta.

graphic.png

Opublikowano

Ja osobiście uważam ,że na 95% jest prawdziwy większość też tak pisze :) także ja zostawiam decyzje sprzedającemu.

PDF editorem mógł edytować.

420 zł piechotą nie chodzi :>.

Dobra panowie i panie!

Potrzebuję twardych dowodów, że potwierdzenie jest prawdziwe.

Czy to nie trochę dziwne, że nie może poczekać 1 dnia tylko musi to mieć od razu? Ja bym się wstrzymał z oddaniem konta.

Chce koniezcnie teraz bo ma kupca na to eq ktory jutro rano wyjeżdża.

@@@@@

Nie było żadnego allegro, ebay itp.

Opublikowano

Nikt tu Ci nie musi dawać jakichkolwiek dowodów to Ty tu prosisz o pomoc. Odpowiedz na moje poprzednie pytanie to Ci powiem czego On może się domagać a na co Ty powinieneś być uważny.

Opublikowano

PDF editorem mógł edytować.

420 zł piechotą nie chodzi :>.

Dobra panowie i panie!

Potrzebuję twardych dowodów, że potwierdzenie jest prawdziwe.

Chce koniezcnie teraz bo ma kupca na to eq ktory jutro rano wyjeżdża.

@@@@@

Nie było żadnego allegro, ebay itp.

Wystaw aukcje na allegro, powiedz mu, żeby kupił. Wtedy możesz bezpiecznie mu oddać konto, jakby co możesz iść z tym na policje.

graphic.png

Opublikowano

Nikt tu Ci nie musi dawać jakichkolwiek dowodów to Ty tu prosisz o pomoc. Odpowiedz na moje poprzednie pytanie to Ci powiem czego On może się domagać a na co Ty powinieneś być uważny.

Nie, nie używaliśmy.

Opublikowano

@ No to typ Cię za przeproszeniem w chuja robi, dobrze że napisałeś tu, o
kasie możesz już zapomnieć, a potwierdzenie jest zwałkowane pod kilkoma
względami a robił je jakiś pajac a nie oszust. Raz że potwierdzenie jest
zeedytowane, pewnie zrobił jakiś przelew komuś innemu a pdf editorem
pozmieniał dane, datę i inne pierdoły. Jak mu dzisiaj dasz eq to
wyjdziesz na straty. Po za tym on nie może domagać się zwrotu pieniędzy
od tak bo mu nie dałeś eq za potwierdzeniem. To żaden argument, domagać
zwrotu się by mógł gdyby przedmiot który mu dasz okazałby się innym jaki
on zamawiał albo wybrakowanym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...