Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SB na Xenox

luuuzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, korzystam z SB na m2 xenox i mam następujący problem: gdy bot "wylosuje" mi bon jaki ustawiłem w programie, nie zatrzymuje się tylko leci dalej.. Jak takie coś zatrzymać? Prędkość mam ustawioną na 100

Pytanie drugie: Jeżeli chcemy aby wyszukał nam bon śr. obr. 45% to jak to wpisujemy do programu? 45,+45 czy +45%?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

100, czyli 100ms?

Przeskakiwanie bonów to nie wina bs'a lecz Twojego komputera/łącza.

Ustaw mniejszą prędkość i nie będzie przeskakiwał

Opublikowano

Ustawiłem na 20, powyłączałem wszystkie programy, przeglądarki itp. w grze wyjechałem poza miasto gdzie nikogo niema a i tak bony przeskakują. Neta mam 2Mb/s

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak ustawiłeś 100 to nie masz co się dziwić że przeskakuje najmniej ustawia się 333 ale lepiej 500 wtedy na pewno nie przeskoczy.

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

I właśnie tak zmieniam, testowałem już 2,5,20,40,50,100,250,500,1000,5000,10000 i za każdym razem jak natrafi na odpowiedni bon to przeskakuje... W pole obok rodzaju bonu np. Średnie obrażenia to dalej wpisujemy: 40 czy 40% czy +40%?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ile czasu powinny mniej więcej szukać się bony:

śr40%

ignoruj

int 20

kryt 15%

przeszywka 15% ?

Bony szukają się wszystkie naraz czy jak pierwszy zostanie znaleziony to zostaje a zmienia się tylko reszta?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...