Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocenie na głównej postaci

anonim867

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak sobie czytam i czytam, i większość botów jest "uznawane za niewykrywalne" i tak mnie ciekawi czy w takim razie , ktoś z Was , używa któregoś programu , m2bob czy kamermoda, czy jakiekogolwiek innego do gry na głównym koncie?

Mam tu na myśl konto 65+ lev , bo osobiście mi na gł koncie przydałaby się tylko "pelerynka" ale raczej nie będę dla niej ryzykował bana, ciekawi mnie natomiast czy wy używacie bota na głównej postaci i od jakiego czasu?

Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi.

Opublikowano

Wchodząc na modzie możesz normalnie grać, hs nie wysyła żadnych logów, więc jedynym powodem dla którego możesz dostać bana jest nieodpisanie GM'owi lub podejrzane bicie, np. stojąc. Używając samej pelerynki jesteś bezpieczny :)

Opublikowano

Żaden hack nie jest bezpieczny, ja zawsze robie dropa na innym emeilu i botuje nigdy na glownej.

1376081219-U980432.png

Opublikowano

Tak, nie ma się o co obawiać, bo tak jak mówiłem, jedynym sposobem na wykrycie czegoś będzie interwencja drugiego gracza, z tym, że za mobberhacka (pelerynek) nikt Ci nic nie zrobi, bo równie dobrze możesz używać prawdziwych peleryn :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...