Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek, powrót itd.

Freszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ogólnie gram w Metina cztery lata z przerwami - PL, privy. Po straceniu dobrego konta na Kirianie skończyłem grę, później privy. Teraz z rok nie gram ogólnie w Metina, kumpel jakiś czas temu podarował mi 50lvl, bardzo słabe eq, skile itd. Chciałbym zrobić jakieś zajebiste eq, skille żeby się w miarę expiło. Jednak jak wiemy Metin2 się trochę zmienił i nie wiem jakby na to zarobić. Postać ma boja, serw solar.

1. Warto włączyć FB na dwóch kontach (mam dodatkowe dwa konta z 30 levelami) i czekać, aż się wyłowią rybki, z nich małże i tak sellać?

2. Warto w ogóle wrócić na Solara? Czy to nie jest już taki klimacik jak kiedyś?

3. Jakie sposoby zarobku proponujesz (nie piszcie mi np. chodzić na metki, bo z takim eq będzie ciężko.

4. Jakieś dodatkowe uwagi?

Dzięki za odpowiedzi, daję lajki.

Opublikowano

1. Warto włączyć FB na dwóch kontach (mam dodatkowe dwa konta z 30 levelami) i czekać, aż się wyłowią rybki, z nich małże i tak sellać? Przez kilka h używaj fishbota, następnie otwieraj ryby i sprzedawaj małże. Pamiętaj, że możesz dostać bana po pewnym czasie

2. Warto w ogóle wrócić na Solara? Czy to nie jest już taki klimacik jak kiedyś? Zależy czy dla rozrywki czy dla kasy
3. Jakie sposoby zarobku proponujesz (nie piszcie mi np. chodzić na metki, bo z takim eq będzie ciężko) Yangi na allegro

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Siemka, ogólnie gram w Metina cztery lata z przerwami - PL, privy. Po straceniu dobrego konta na Kirianie skończyłem grę, później privy. Teraz z rok nie gram ogólnie w Metina, kumpel jakiś czas temu podarował mi 50lvl, bardzo słabe eq, skile itd. Chciałbym zrobić jakieś zajebiste eq, skille żeby się w miarę expiło. Jednak jak wiemy Metin2 się trochę zmienił i nie wiem jakby na to zarobić. Postać ma boja, serw solar.

1. Warto włączyć FB na dwóch kontach (mam dodatkowe dwa konta z 30 levelami) i czekać, aż się wyłowią rybki, z nich małże i tak sellać?Warto, choć kwestia czasu aż dostaniesz na nie bana.

2. Warto w ogóle wrócić na Solara? Czy to nie jest już taki klimacik jak kiedyś? Jakiego klimatu się spodziewasz, przyjaznej ,miłej atmosfery, pomocnych graczy, częstych wypadów na dt i pomocy w expie? Zapomnij. Czy warto wrócić? Aktualnie w metinie pl liczą się tylko 3 serwery , monastyr, feniks i solar , no jeszcze 1 ale nazwy zapomniałem ;D Jak chcesz grać w miare przyjemnie to tylko jeden z tych, reszta świeci pustkami, jak chcesz grać dla zarobku , to chyba tylko solar

3. Jakie sposoby zarobku proponujesz (nie piszcie mi np. chodzić na metki, bo z takim eq będzie ciężko. Zrób liste przedmiotów i zapoznaj się w cenach, następnie kupuj taniej sprzedawaj drożej( w międzyczacie boty na fb) , 50 lev idz na dzikusy m2 , 50 lev idz na dzikusy/ generały m2 i rób postacie 30 lev, jak zrobisz 1 postać na 30 lev to daj jej eq i nią będziesz expił następne(ze względu na to że na 30 lev będziesz miał drop z dzikusów i generałów) dodatkowo bij dzikich łuczników ale bez przesady żeby specjalnie szukać, może dropnie fms.

Zrobisz z 10 takich postaci (szybko sie robi) , za kase kupujesz riba, miksujesz do sr 35+ robisz na 9 oczywiscie (bodziami z postaci 30 lev) , kupujesz zbroje na 32 lev dla woja +9 bez bonów (nie koniecznie z kd) miksujesz zeby było przynajmniej 1500hp [już masz miecz i zbroje] teraz helm +9 na 21 lev chyba 14kk kosztuje(ciagle masz kase z expa postaci na 30 lev) No i teraz już możesz iść na metki sohan z buffem dasz rade.

Wbij 52 lev , potem drop troche , nie spiesz się z expem bo potem wcale nie jest łatwiej np. w piekle na metki nie ma co iść od 19-21 bo jak ja chodze to widze z 30 ludzi a metków ? mam fart jak zdaże sam ubić 4 w ciągu 2h. Na sohan już lepiej.

Na 52 dropisz , zbierasz kase na eq i ciągle na metki od 19-21 po wierzcha , jak zdobędziesz to bierzesz obrone i wtedy możesz myśleć o dalszym expie, wcześniej nie ma sensu.

W zależności jak ci idzie zarabianie możesz troche skile podciągnąc bo nie wiem jakie tam masz ale na m1 to wiesz :) Tyle , że nie inwestuj za dużo kasy w to eq to podstawa, potem skile bo u bodego to auta po 1,5kk to może być ci ciężko z wyrobieniem się naraz eq i skile.

Dzięki za odpowiedzi, daję lajki.

Nie ma sprawy.

NIE WIEM DLACZEGO ALE JAKOŚ UZNAŁEM , ŻE MASZ 50 LEV BODEGO, a tego nie napisałeś , więc jak masz inna postać to napisz.

Opublikowano

1.Zrób postać, metki w m1 - sprzedawaj ku,

2.Za kase z ku kup eq dla woja + medale i zrób dropka do m2,

3.Drop aż zarobisz na riba +9 z kd 4 + zbrojke na 34 +9 z kd 4, rób postacie 20lv, dodaj bony i zmieniaj aż będą dość dobre ;)

4.Zrób buffa conajmniej 35lvl, skille M

5.Ku które będą pod buffa i postać czytaj, zostawiaj np. co 2gie i czytaj codziennie.

6.Wojem idź na sohan z buffem, jak zajęte drop w m2, jak zajęte drop w m1 ;)

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...