Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

From: L2phx Tutorial For N00bs

doniak94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się raczej, aczkolwiek można zrobić overbuffa, tyle że trzeba znać skrypt i chyba sobie trzeba samemu wykąbinować ;]

Da się jeszcze skille zaenchantować bardzo wysoko, także nie wiem jak.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
Nie da się raczej, aczkolwiek można zrobić overbuffa, tyle że trzeba znać skrypt i chyba sobie trzeba samemu wykąbinować ;]

Da się jeszcze skille zaenchantować bardzo wysoko, także nie wiem jak.

da się wszystko się da widziałem na yt jak jakiś gość se zrobić 1kkk c.speeda jak znajde link to wrzucę

Opublikowano

taki sam poradnik umieszczlem lecz inaczej napisales dobrze ze ktos jeszcze interesuje sie hakami bo jak narazie to malo tu osob co cos umieja Axaros Pozdrawiam:)

chaotic.jpg
Opublikowano

Wszystko pięknie, nie licząc tego że autor bezczelnie podpisał się pod skopiowanym poradnikiem....

@down

Działa na interlude na graci jeszcze mi się nie udało.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Rekrut
Opublikowano

Można powiedzieć, że działa , spróbowałem na Gracii Final, ale jak zmieniam coś w tym wierszu to i tak dostaje item +0 ^^ . Próbowałem już z naście kombinacji i to samo .. ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spy jeżeli wysyła ci pakiety z servera to troche działa. Mi program wogule nic nie robi. Mógłbyś napisać mi na gg na jakim to servie grałeś i gdzie ten program wkleiłeś??Jeżeli ktos zna jakieś servery gracia final, nieważne ile ludzi gra, byle by przynajmniej troche ten program działam, prosze o kontakt na pw.

Aha i mógłby ktoś dać sprawdzony link do najnowszej wersji tego programu??

Pozatym próbował ktoś czy ten program działą na l2 ownage,?? prosze o odpowiedz.

• Dodaj nową pozycję...