Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

From: L2phx Tutorial For N00bs

Sejkum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wszystko jest ok ale tak loguje się do gry wybieram postać wszystko jest ok podchodze do gm shopu i wybieram item S80 grade kupuje i biore lpxa patrze a tam +3 linje unknow i jakieś jeszcze dwie ;/ którą mam wybrać??

@Edit ?????? nadal nie wiem który wybrać >,...,<

Opublikowano

Axaros, teraz mnie wkurwiłeś...

Na ch** piszesz, że tutorial twój!?

Nawet nie zmieniłeś nazwy tematu!

Udało Ci się jakotoako przetłumaczyć, nie znasz działania programu i nie potrafisz upowi wytłumaczyć...

Jakby ktoś nie wierzył:

To jest ukryta treść, proszę

To nie jest reklama, jak macie mnie zbanować to razem z axarosem proszę.

Reszta "jego" tutków też była skopiowana, aczkolwiek każdego podpisał swoim nickiem...

@Edit:

Sejkum jak chcesz mogę Ci wytłumaczyć daj skype na pw.

@Edit2:daj 1* zbieram jedyneczki.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

@UP przegięcie -,-'' żeby z epvp kopiować za reklame epvp nie powinieneś dostać bana za to axaros owszem -,-'' za plagiatorstwo jak dla mnie report dla axaros i *5 dla doniak

Opublikowano

Nooby jebane ja przynajmniej cos robie dla tego forum dzialu l2 doniak nie wkurwiaj mnie bo to ty przeginasz sam jestes noobem nie potrafibys nawet tego tutka przetlumaczyc. NIe widzialem ani jednego bota twojego tutaj a pierdolisz na mnie. Zamiast sie cieszyc i rozkminic ten tutek to mnie opierdalasz. Ja przynajmniej poswiecilem te 30 minut na tlumaczenie tutka a teraz specjalnie przegladnolem all strony dzialu l2 ani jednego twojego tematu tutaj nie ma bota poradnika to wiec mysle ze powinienes sie zamknac a nie sie rzucac do mnie.

sygnaturawiaderko.jpg
Opublikowano
Nooby jebane ja przynajmniej cos robie dla tego forum dzialu l2 doniak nie wkurwiaj mnie bo to ty przeginasz sam jestes noobem nie potrafibys nawet tego tutka przetlumaczyc. NIe widzialem ani jednego bota twojego tutaj a pierdolisz na mnie. Zamiast sie cieszyc i rozkminic ten tutek to mnie opierdalasz. Ja przynajmniej poswiecilem te 30 minut na tlumaczenie tutka a teraz specjalnie przegladnolem all strony dzialu l2 ani jednego twojego tematu tutaj nie ma bota poradnika to wiec mysle ze powinienes sie zamknac a nie sie rzucac do mnie.

xD 30 min na tłumaczenie tym mnie rozbiłeś

Wystarczy wejść na google i na tłumaczenie strony .... (to zajmuje zaledwie 2-3 min wraz z kopiowaniem i wklajaniem na inne forum by zbić sobie posty)

Opublikowano

Ja mam w dupie te posty widziales chociaz zebym nabijal posty. Nabijac posty to ja moge w dziale fan art. Tutaj kazdy moj post wnosi cos nowego na forum, moze nie post a temat.

sygnaturawiaderko.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mam pytanie, dlaczego jak chce sobie zrobic bron to mi daje +0 i jeszcze trace tyle kasy ile kosztowala mnie ta bron u GM Shopa ?

bo serwer jest zabezpieczony od lphxa a dlaczego tracisz kase?

może dlatego że kupujesz broń lól?

• Dodaj nową pozycję...