Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] program ktory wydaje dzwiek gdy ktos do nas napisze

Magg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy istnieje cos takiego, ze program wyda dzwiek gdy ktos do nas napisze na priv albo na ogolnym jakies wiadomosci? Ostatnio przez to dostalem bana na nostidli bo mialem fb odpalone a za pozno sie skapnalem, ze ktos pisze. Pamietam, ze w easymetinie takie cos bylo, to pomyslalem, ze osobny program tez moze byc. Z gory dzieki za pomoc :-)

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Nie ma takiego programu.

Może kiedyś będzie takie coś, bo jest to jak najbardziej możliwe do wykonania w pythonie.

Serio? xD Ja pierdole, jaki ten team mt2 jest .... :D Zobaczyłem temat w Newsach o mt2 to musiałem wejsc i to sprawdzic i widze ze Arnoldzik ma racje :D

Łap ziomek

http://www.mpcforum.pl/topic/366336-tut-dzwiek-otrzymania-wiadomosci-podczas-pisania-w-szepcie/

Tylko na nostidli mozesz miec problem z rozpakowaniem klienta, ale poszukaj na mpc lub popytaj to ktos ci pomoze moze( nie licz na modów :D )

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Serio? xD Ja pierdole, jaki ten team mt2 jest .... :D Zobaczyłem temat w Newsach o mt2 to musiałem wejsc i to sprawdzic i widze ze Arnoldzik ma racje :D

Łap ziomek

http://www.mpcforum.pl/topic/366336-tut-dzwiek-otrzymania-wiadomosci-podczas-pisania-w-szepcie/

Tylko na nostidli mozesz miec problem z rozpakowaniem klienta, ale poszukaj na mpc lub popytaj to ktos ci pomoze moze( nie licz na modów :D )

Wybacz, myliłem się, ale to nie powód, by się spinać.

@Down:

Jak masz problem - zapraszam PW !

Opublikowano

Wybacz, myliłem się, ale to nie powód, by się spinać.

ale to juz nie pierwszy raz sie mylisz albo pomagasz bezskutecznie :/ mniejsza, to nie temat do dyskusji.

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...