Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fps

WujekZenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Dosc slabe fps'y Po wlaczeniu gry Od 1-5 fps'a Pozniej skacze do 60-70 Fp's A gdy pojawia sie miniony mam 20-40Fps

Moj Sprzet:

Intel[R] pentium[R] D

Cpu 2.66GHz 2.68 GHz

1Gb Ram

Karta : AMD Radeon 6570 HD

Komputer jest slaby, Mam zamiar kupic nowy (Jak uzbieram) Narazie pisac Mi wszeklie sposoby na zwiekszenie fps'ow w grze..

Mam Niskie Detale w Grze Wylaczana V-synch, i cienie

Opublikowano

Możesz dokupic jakieś ramy . Nie są drogie a by dały dużo.

Pobierz CCleaner przeczyść kompa , przeczyść go też w środku (czyt. rozkreć i przedmuchaj).
Kolejny program godny polecenia to Game Booster .Powinien pomóc :)

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Witam mam Dosc slabe fps'y Po wlaczeniu gry Od 1-5 fps'a Pozniej skacze do 60-70 Fp's A gdy pojawia sie miniony mam 20-40Fps

Moj Sprzet:

Intel[R] pentium[R] D

Cpu 2.66GHz 2.68 GHz

1Gb Ram

Karta : AMD Radeon 6570 HD

Komputer jest slaby, Mam zamiar kupic nowy (Jak uzbieram) Narazie pisac Mi wszeklie sposoby na zwiekszenie fps'ow w grze..

Mam Niskie Detale w Grze Wylaczana V-synch, i cienie

Spróbuj zmienić rozdzielczość na mniejsza. Lecz ogólnie dziwna sytuacja bo mam duuuużo słabszą karte graficzną, procesor itp. a wyciskam płynne 40-60 fps ( wystarcza ) przy rozdzielczości 1920x1080, oraz full detalach - aczkolwiek też mam 1-10 FPS przez pierwsze 10 sec gry.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Tez mam ten problem. Jak to jest z tym CCleanerem, co dokladnie mam usunac?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

jeżeli nie jesteś wymagający odhacz głos (gra bez dźwięku) zmień rozdzielczość, ustaw średnią jakość graficzną wyłącz pion i napisz czy są efekty.

P.S xamizo .pozamykaj nie potrzebne podczas gry programy które są uruchomione.

Po usuwaj z dysku (Śmieci).

Opublikowano

Dlaczego Srednia, Nie lepiej Bardzo niska, Gram bez dzwieku, Wylaczam Lol.client daje prorytet, Stosowalem sie do Kilku poradnikow, Lecz mam jakies 45-50 stablinego pingu w grze, Lecz z ts'em 20, Ts az tyle zjada?

Opublikowano

Normalne na poczatku lol sie laduje jest malo potem jest dobrzei pojawia sie wiecej szczegolow i zmniejsza sie pewnie jak noc zarzuci ulta i jest czerwono to gra sie szybciej porusza mozesz wylaczyc dziwiek i zmniec ustawienia na low jak ci to przeszkada i lub jak sie zaladujesz wylacz proces LolClient tylko ze wtedy nie pojawia sie statystyki na koniec i musisz sie od nowa logowac oraz tak jak pisal kkoondzio http://www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

No to nie karta wymieniałeś rok temu,nastepnym razem jak cos chcesz kupic to pisz na pc format,szkoda ci dokupic ram a wydac na nowy komputer nie(nie kupuj komputera z biedronki tylko pisz na forum doradza jaki bo znów bedzie placz) jak jest możliwość to pozycz ram od kogos i sprawdz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam oczyścić kompa jak wyżej CCleanerem, można również sprawić sobie darmowy, nie w pełni, ale darmowy program IObit i tym przeczyścić. Środek kompa przeczyścić patyczkiem do uszu, ściereczką i perfumem. Dokupić ramy, ustawić grafikę na "Normal", bo niska mi zawsze zmniejszała FPS.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...