Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] iMetin ch1 !

LuQser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę nie usuwać tego tematu, ponieważ nie wiem dokładnie gdzie miałem go napisać, więc tak mam mały problem z prywatnym serwerem imetin.. ;) .

Gdy odpalam metina niby all jest okej ch2,3 itp dziala a jak loguje się na Ch1 to albo mi tak zlaguje, że nie mogę się ruszyć i jest brak odpowiedzi albo wyłączy mi metina i są znaki i mam kliknąc tak lub nie ;). podam link do YT tam pokazałem wszystko po kolei http://www.youtube.com/watch?v=4CFy18hAolg sorry, że bez HD ale było hd coś zle ustawilem na yt w poprawkach i nie wyszło ;/. Nie pisz, że wina komputera internetu itp :). na pandorze gra wiecej ludzi pozatym imetin nie dawno mi działało ;). jeżeli umiesz mi pomóc pisz w komentarzu, gg:44247676 , Skype:lukaszserafin12

Opublikowano

Podejrzewam, że to wina serwera, zbyt dużo ludzi jest na CH1 i dlatego Ci się tak laguje a potem wyłącza.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Podejrzewam, że to wina serwera, zbyt dużo ludzi jest na CH1 i dlatego Ci się tak laguje a potem wyłącza.

Nie wiem jak siedze na innym komputerze działa, może coś zle sie wypakowywuje ?:D masz skype? :D

Opublikowano

Nie wiem jak siedze na innym komputerze działa, może coś zle sie wypakowywuje ? :D masz skype? :D

Spróbuj zaktualizować clienta, zobacz czy nie ma żadnych łatek na stronie.

Nie mam skype

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...