Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Pliki Serverowe

Kredens1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja posiadam pliki serwerowe, lecz jest masa błędów w ich kodzie, za dużo byłoby z nimi roboty, żeby się ich pozbyć (mowa oczywiście o tych najbardziej uprzykrzających rozgrywkę). Poczekaj jeszcze trochę, administracja WRPSP ma wkrótce udostępnić swoje źródło serwera włącznie z kodem HSLess oraz całym protokołem.

Opublikowano

Osobiście mam pliki serwerowe, w 75% odbugowane, zmniejszony damage broni itd.

Lecz z dniem którymś tam są to czynności "Illegal" czyli nielegalne, zakładając o tym temat na forum Nexona oberwiesz bana z powodem nielegalnych czynności.

Więc tutaj nie powinien Ci nikt udostpępnic plików, dodatkowo nie wiem po co skoro zostanie on zamknięty ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Wilczek

A udostępniłbyś twoje pliki?

Mam pomysł aby otworzyć projekt z kolegami podobny do WrPsP lecz brak nam plików.

Nie.

@poza tym zrozum, że gdybyś stworzył jakikolwiek serwer prywatny, zostałby zamknięty przez Nexon'a.

Dodatkowo mogłyby być konsekwencje karne.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ale oczywiście nie open.. Dobra, zmiana planów robimy własnego klienta + pliki serwerowe ( gra na zasadach warrock).

Mamy zamiar zrobić tą gre w Unity 3D, lecz jaki program jeszcze polecacie?

Opublikowano

Widze lakilala starasz się. Podziwiam Cie.

//Taki post to spam. Nie pisz takich ;-) ||Epean

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...