Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać pong po stronie clienta

Timek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zapytać jak dodać ponga po stronie clienta ponieważ mam pliki terenzo v3 i clienta terenzo v4 a słyszałem ze client v4 nie ma niestety ponga... chciałem wgrac sobie fajny interface logowania lecz na client v3 nie dziala a na v4 dziala tylko ze nie połączy mnie z serwerem bo on nie posiada ponga.. Wie ktoś może jak dodać to prosze o odp. lub o pw na gg 3089642..

Opublikowano

serverside v4 podobno jest gorsze od v3 bo ma więcej dziur itd. a pozatym takie na v4 jest zrobione ze trzeba zapytania robic do item_proto.txt w FTP a nie wiem jak

Opublikowano

Pong jest i będzie zawsze. Służy on do połączenia z serwerem. Więc nie "jak dodać pong", tylko Jak Zmienić Pong. Wchodzisz notepadem ++ do pliku metin2.bin i szukasz pong jest testtest jakoś tak.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Pong jest i będzie zawsze. Służy on do połączenia z serwerem. Więc nie "jak dodać pong", tylko Jak Zmienić Pong. Wchodzisz notepadem ++ do pliku metin2.bin i szukasz pong jest testtest jakoś tak.

Pliki terenzo v4 nie maja pongu lecz v3 mają :)

Opublikowano

Nie masz za dużego pojęcia na ten temat.

Najnowsze game nie posiada pongu.

Opublikowano

Nie masz za dużego pojęcia na ten temat.

Najnowsze game nie posiada pongu.

I tutaj masz racje w tym ze nie posiada. A wiec wiesz moze jak dodac ten pong do clienta?

Opublikowano

To ma być pomoc dodać pong czy jakie pliki polecasz? ?

Nie, że v4 mają dziury tylko ich drogi panie wgrać nie umiesz i dlatego mają "dziury" .

DPFt2G3.png

Opublikowano

To ma być pomoc dodać pong czy jakie pliki polecasz? ?

Nie, że v4 mają dziury tylko ich drogi panie wgrać nie umiesz i dlatego mają "dziury" .

Drogi panie ja je wgrałem i wszystko ok działa.. Tylko kolega mi mowil ze w tym game co v4 maja to ma dziury itd. Po drugie nie umiem zrobic zapytań do item_proto.txt znajdujace sie w FTP w folderze db

Opublikowano

Witam chciałem zapytać jak dodać ponga po stronie clienta ponieważ mam pliki terenzo v3 i clienta terenzo v4 a słyszałem ze client v4 nie ma niestety ponga... chciałem wgrac sobie fajny interface logowania lecz na client v3 nie dziala a na v4 dziala tylko ze nie połączy mnie z serwerem bo on nie posiada ponga.. Wie ktoś może jak dodać to prosze o odp. lub o pw na gg 3089642..

wbij sb do v4 game 2089 z pongiem pod nowa binke i ma dzialac ;x

Opublikowano

wbij sb do v4 game 2089 z pongiem pod nowa binke i ma dzialac ;x

Tak tylko ja chcialem do clienta v4 wgrac ponga bo tam nie ma... wolałbym pliki v4 ale znowu nie ogarniam wgrywania nowych itemow do pliku item_proto.txt ktory znajduje sie w ftp w folderze db nie umiem zapytan tam robic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...