Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]PBE

Proto-X1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem nei moge się zarejestrować na PBE słyszłem że rejestracja jest otwarta w pierwsze 3 dni miesiące ale wciaż nie moge zna ktoś date kolejnego otwarcia? :/ PS:ma ktoś konto kture mugłby pożyczyć?

Opublikowano
http://community.pbe.leagueoflegends.com/f/2EAF660193FA3B668D7234B3AEBB530C5AB7F651/d/A6C28D2F095DB73F105D1B3CD30386864E6D77FF

Rejestracja zamknięta...

Widzialem tez na forum pbe, ze "ma być otwarta" ale to tylko ploty, jak bedzie otwarte RIOT nas o tym poinformuje.

Btw. 1/2/3 niby otwarta. Jest dopiero pierwszy, poczekaj te dwa dni i zobacz ;d.

QYUhDIk.png

Opublikowano

Riot na pewno nas zawiadomi, gdy otworzą betę. Wątpię, by ktoś ci pożyczył konto.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Witam mam problem nei moge się zarejestrować na PBE słyszłem że rejestracja jest otwarta w pierwsze 3 dni miesiące ale wciaż nie moge zna ktoś date kolejnego otwarcia? :/ PS:ma ktoś konto kture mugłby pożyczyć?

Mam słownik. Chcesz? Bardziej Ci się przyda niż konto na PBE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety nie wiemy kiedy reje bedzie on jest juz tak od roku. ale jak bedzie to riot games da nam info ;]

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Niestety nie wiemy kiedy reje bedzie on jest juz tak od roku. ale jak bedzie to riot games da nam info ;]

Albo źle zrozumialem ,albo ty zle napisales.

Rejestracja zamknięta od roku?

Z oficjalnej strony PBE lola ;P .

Current Status of PBE sign-ups: CLOSED
Date of Last Open: January 25, 2013 

QYUhDIk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...